Lakáskérdésekről is tárgyalnak Tiszaújvárosban

Csütörtökön délután 1 órakor a városházán tartja „nyár végi ülését” Tiszaújváros Önkormányzatának Képviselő-testülete. Az ülésen – többek között – a város szociális ellátórendszeréről tárgyalnak. tujvaros [.pdf – 100KB]

Tiszaújváros – Szociális és egészségügyi témákkal kezdi csütörtöki ülését Tiszaújváros Önkormányzatának Képviselő-testülete. Előbb a háziorvosi, házi gyermekorvosi, fogorvosi és védőnői körzetekről szóló rendeletet módosítják a képviselők, majd javaslat hangzik el a szociális ellátórendszer felülvizsgálatára a rászorultsági elv érvényesítése érdekében.
Az ülésen szó lesz a lakásépítés és vásárlás helyi pénzügyi támogatási rendszeréről és módosítják a tiszaújvárosi önkormányzat tulajdonában lévő lakások bérletéről, valamint elidegenítésről szóló rendeletet. A városatyák beszámolót hallgatnak meg az önkormányzat gazdálkodásáról, az első félévi pénzügyi terv végrehajtásáról.

Szó lesz az ülésen a városi hulladéklerakó telep önkormányzati tulajdonba vételéről, a tiszaújvárosi járdák, kerékpárutak és ezek útkapcsolatainak fejlesztési koncepciójáról és kirakodó vásár szervezésére benyújtott pályázatokról.