Friss hírek

2008.02.14. 15:25

Tömegverekedés Nyírmihálydiban vasvillával, figyelmeztető lövéssel

<p>A rendőr által leadott figyelmeztető lövés fékezett meg egy tömegverekedést csütörtök délután Szabolcsban. Két haragos család 20-25 tagja esett egymásnak, a verekedés közben még vasvilla is előkerült.</p>

Két, már hosszabb ideje haragban élő család csaknem 20-25 tagja esett egymásnak csütörtök délután a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Nyírmihálydiban. Még vasvillát is rántottak a kiérkező rendőrpáros szeme láttára. Mivel a járőrök hiába szólították fel a két társaságot, hogy hagyják abba a verekedést, az egyik egyenruhás figyelmeztető lövést adott le a levegőbe. Közben megérkezett a rendőri erősítés is, így a két család is befejezte a vitát.

A verekedésben négyen sérültek meg könnyebben. A nyírbátori rendőrök csoportos garázdaság miatt indítottak eljárást, a tömegverekedés résztvevőinek kihallgatása még tart.

A két család között egyébként nem ez volt az első összetűzés, amelynek büntetőeljárás lett a vége - adta hírül közleményében a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!