Labdarúgó NB III – Videó: A Tállya nyerte a megyei meccset Diósgyőrben

Akt.:
A DVTK-tartalék (feketében) ismét vereséget szenvedett
A DVTK-tartalék (feketében) ismét vereséget szenvedett - © Fotó: dvtk.eu
A labdarúgó NB III Keleti csoportjának 4. fordulójában három megyei csapatunk játszott vasárnap.

Debreceni VSC tartalék – Termálfürdő Tiszaújváros FC 0-0

Debrecen, 200 néző. V.: Györki.

DVSC tartalék: Balogh – Kinyik, Brkovic, Szatmári (Szilvási), Barna, Kondás (Lénárt), Berdó, Vincze (Nagy), Sós, Bereczki, Horváth. Edző: Szatmári Csaba.

Tiszaújváros: Tóth Cs. – Andorkó, Czégel, Fodor, Molnár F. (Hajdu), Sigér, Kerekes, Angyal (Polényi), Hussein, Kovács (Potyka), Bussy. Edző: Bocsi Zoltán.

Jók: senki, ill. az egész csapat.

Szatmári Csaba: – Végig mezőnyfölényben játszottunk és uraltuk a mérkőzést, de sajnos nem sikerült gólt lőnünk, így maradt a döntetlen.

Bocsi Zoltán: – Hoztuk a szokásos DVSC elleni döntetlent. Igazi csapatmunkával megérdemelten szereztük meg az egy pontot.


Diósgyőri VTK tartalék – Tállya KSE 0-2 (0-1)

Miskolc, 150 néző. V.: Sipos.

DVTK tartalék: Bősz – Kövér, Csicsvári, Kovács G., Galambosi, Király (Kádas), Oláh, Balogh (Szabó), Gresó (Márton), Icsó, Ternován. Edző: Sütő Szilárd.

Tállya: Tarr – Nyitrai, Bihari, Paranai, Molnár, Varga M., Németh B., Németh D., Zsarnai (Brankovics), Horváth Bence (Horváth Benjámin), Tóth T. (Orosz). Edző: Pachinger János.

G.: Tóth T., Horváth Bence. Jók: senki, ill. az egész csapat.

Sütő Szilárd: – Próbáltuk irányítani a mérkőzést, birtokolni a labdát ám a Tállya egy kontrából megszerezte a vezetést. A második félidőben a játékosok mindent megtettek, akartak, sajnos az eredményt nem tudtuk megfordítani.

Pachinger János: – A mérkőzés azt adta, amit vártunk. A hazaiak birtokolták a labdát, kontrára rendezkedtünk be. A második félidő elején a szépségdíjas találatunk után megnyugodott a csapat és összességében úgy érzem megérdemelten nyertünk.


Labdarúgó NB III – Újabb barcikai győzelem

A labdarúgó NB III Keleti csoportjának 4. fordulójában két megyei csapatunk lépett pályára szombaton. tovább »

A labdarúgó NB III Keleti csoportjának őszi menetrendje – 2015/2016.

Budapest, Cigánd, Kazincbarcika, Miskolc, Putnok, Tállya, Tiszaújváros – A Magyar Labdarúgó Szövetség Versenybizottsága elkészítette az 51 csapatos labdarúgó NB III csoportjainak sorsolását. tovább »
hirdetés


hirdet�s