Labdarúgó NB III – Tovább tart a barcikai és cigándi győzelmi széria

Akt.:
Tállya KSE vs. FC Hatvan
Tállya KSE vs. FC Hatvan - © Fotó: Bujdos Tibor
A labdarúgó NB III Keleti csoportjának 7. fordulójában négy megyei csapatunk lépett pályára szombaton.

Somos SE – Kazincbarcikai SC 0-1 (0-1)

Salgótarján, 400 néző. V.: Berényi.

Somos SE: Horváth G. – Debreceni, Híves, Sándor A., Szilágyi Á., Albert, Novák N., Novák J. (Sólyom), Sulcz, Bakos (Kalácska), Csóka (Fitos). Edző: Kovács László.

Kazincbarcika: Szabó Á. – Szemere, Privigyei, Odrobéna, Nagy P., Dobos (Kalász), Lakatos, Illés R., Ondó (Lipusz), Farkas, Illés G. (Nagy R.). Edző: Huszák Géza.

G.: Ondó. Jók: Novák J., Albert, ill. Szabó Á., Odrobéna, Nagy P., Illés R.

Kovács László: – Az első félidőben 35 percig „aludtunk” hagytuk az ellenfelet játszani, így akaratukat ránk tudták erőltetni. A félidő hajrájában már jobbak voltunk és a második játékrészben is küzdött mindenki a csapatból, de gólt nem sikerült szereznünk.

Huszák Géza: – Az első félidőben el kellett volna dönteni a mérkőzést, a másodikban a hazaiakat a lelkesedésük a meccsben tartotta de az utolsó 15 percben újra kivégezhettük volna őket.


Tállya KSE – FC Hatvan 0-1 (0-0)

Tállya, 250 néző. V.: Bogár.

Tállya: Tarr – Nyitrai, Bihari, Paranai, Molnár, Varga (Horváth Benjámin), Németh D., Németh B. (Mihálszki N.), Brankovics, Horváth Bence, Tóth T. (Zsarnai). Edző: Pachinger János.

Hatvan: Gyulay – Barthel, Illés, Kész (Szabó), Mundi, Ács (Ficsor), Juhász, Székesi, Katona, Simon (Karácsony), Bárkányi. Edző: Híres Gábor.

G.: Székesi. Jók: az egész csapat, ill. Illés, Székesi.

Pachinger János: – Ez a volt az a mérkőzés, ahol nem érdemeltünk vereséget. A második félidőben ellenfelünk fölé nöttünk, de sajnos a sok kihagyott helyzet után büntetett az ellenfél és egy szép lövés után pont nélkül maradtunk. Gratulálok a Hatvannak.

Híres Gábor: – Nagyön örülünk a három pontnak mert egy nagyon nehéz mérkőzésen szereztük meg.


Termálfürdő Tiszaújváros FC – Jászberényi FC 1-1 (1-0)

Tiszaújváros, 200 néző. V.: Nagy N.

Tiszaújváros: Tóth Cs. – Andorkó, Hajdu, Fodor, Polényi, Sigér, Kerekes, Angyal, Hussein (Czégel), Katona (Potyka, Szegő), Bussy. Edző: Bocsi Zoltán.

Jászebrény: Miski – Gulyás, Páles, Mile, Szanyi, Ulvicki, Tisza, Ludasi (Litkei), Kiss K., Horváth (Bálint), Nyicsenko (Kállai). Edző: Igor Nyicsenko.

G.: Hussein, ill. Bálint. Kiállítva: Tóth Cs. (76.). Jók: az egész csapat, ill. senki.

Bocsi Zoltán: – A helyzetek alapján gólokkal kellett volna nyernünk a mérkőzést.

Igor Nyicsenko: – Harcos mérkőzést játszottunk, gratulálok a hazaiak fiatal cserekapusának a tizenegyes hárításához.


Cigánd SE – Rákosmente KSK 5-1 (2-0)

Cigánd, 200 néző. V.: Takács.

Cigánd: Sánta – Kinczel, Albert, Sipos, Varga K., Burics (Baksa), Ur, Katona Gy. (Varga Z.), Kis Sz. (Jóni), Roszel, Popescu. Edző: Fogarasi Zoltán.

Rákosmente: Markek – Szala, Balaskó, Molnár (Ténai), Vass, Katona A. (Maróti), Kis R., Vattai (Király), Turcsik, Simita, Nehéz. Edző: Véber György.

G.: Roszel (2), Kis Sz., Varga K., Varga Z., ill. Turcsik. Kiállítva: Markek (4.). Jók: Sipos, Varga K., Popescu, ill. Kis R., Turcsik, Simita.

Fogarasi Zoltán: – A korai kiállítás és a gyors két gól túlzottan megnyugtatta a csapatot és talán meg is zavarta. A középpályán keveset futottunk így kevés labdát szereztünk, egyáltalán nem látszott, hogy ellenfelünk emberhátrányban van. A szünet jót tett nekünk, folyamatosabbá vált a játékunk és jöttek is a szép támadások és a gólok. A győzelmünk a visszafogottabb játékunk ellenére sem forgott veszélyben.

Véber György: – Tálcán kínáltuk fel magunkat a Cigándnak: egy buta szabálytalanság után hiába játszottunk jól, sok taktikai hibát vétettünk amit ellenfelünk kihasznált.


A labdarúgó NB III Keleti csoportjának őszi menetrendje – 2015/2016.

Budapest, Cigánd, Kazincbarcika, Miskolc, Putnok, Tállya, Tiszaújváros – A Magyar Labdarúgó Szövetség Versenybizottsága elkészítette az 51 csapatos labdarúgó NB III csoportjainak sorsolását. tovább »Sporthírek