Labdarúgó NB III – „Sajnos megszakadt egy szép sorozat”

„Sajnos megszakadt egy szép sorozat”
„Sajnos megszakadt egy szép sorozat”
Miskolc – A labdarúgó NB III Keleti csoportjának 27. fordulójában két megyei csapatunk szerepelt szombaton.

STC Salgótarján – Putnok FC 1-0 (1-0)

Salgótarján, 150 néző. V.: Pillók.

Salgótarján: Fildan – Lupták, Gólya, Csóka (Oroszi), Lukács, Romhányi (Debreceni), Zvara, Sulcz, Bankó-Bíró, Köböl, Kerényi. Edző: Bari Jenő.

Putnok FC: Tóth A. – Tóth Sz., Zimányi Á., Fehér, Kovács B. (Dávid), Czető, Illés, Katona, Szala (Bocsi), Zimányi A., Csirszki (Sápi). Edző: Koszta Péter.

G.: Lukács. Jók: Lukács, Köböl, ill. Tóth Sz., Czető.

Bari Jenő: – Gondoltuk hogy nehéz mérkőzés lesz. Az első félidőben volt több száz százalékos helyzetünk, a másodikban görcsösen fociztunk, a Putnok fölénk kerekedett, de a végeredménnyel elégedett vagyok.

Koszta Péter: – A Tarján jobban akarta a győzelmet, az első percben kihasználták a védelmi hibánkat és ezzel a góllal nyertek.


FC Hatvan – Tállya KSE 2-1 (1-0)

Hatvan, 100 néző. V.: Farkas.

Hatvan: Aszódi – Tóth M., Barthel, Kész (Szabó B.), Szabó R., Karácsony, Petrezselyem, Purzsa, Simon (Nehéz), Ács (Hajdu), Bárkányi. Edző: Varga Attila.

Tállya KSE: Tarr – Ondó, Tóth Sz., Paranai, Irhás, Pataki (Horváth B.), Tóth A. (Mihálszki N.), Lippai, Polényi, Bihari, Galambos (Horváth N.). Edző: Pachinger János.

G.: Ács, Bárkányi, ill. Ondó. Jók: Ács, Karácsony, Simon, Bárkányi, ill. senki.

Varga Attila: – Az első félidőben nagyon jó focit játszottunk, sikerült sokat birtokolni a labdát és jól kombináltunk amivel meg is lettek a nagy helyzetek. Lezárhattuk volna a párharcot egy félidő alatt, viszont később már csak harcoltunk, de ami igaz az igaz, egészen jó kedvet ad az egész csapatnak ez az eredmény.

Pachinger János: – Sajnos megszakadt egy szép sorozat. Tudtam, hogy ez előbb-utóbb bekövetkezik, de nem ezen a fontos mérkőzésen kellett volna. A hazai csapat akartban ma felülmúlt minket.

ÉM


Az NB III Keleti csoportjának tavaszi menetrendje – 2016/2017

A labdarúgó NB III Keleti csoport 2016/2017-es évadjának tavaszi órarendje.