Labdarúgó NB III – „Másoktól is sok pontot fognak elvenni”

Labdarúgó NB III – „Másoktól is sok pontot fognak elvenni”
Miskolc – A labdarúgó NB III Keleti csoportjának 23. fordulójában megyei meccset rendeztek vasárnap.


Cigánd SE – Diósgyőri VTK tartalék 1-1 (1-0)

Cigánd, 200 néző. V.: Sándor.

Cigánd: Sánta – Ur, Sipos, Albert, Fekete, Baksa (Jóni), Barcsay (Katona), Varga K., Kis, Roszel, Popescu. Edző: Fogarasi Zoltán.

DVTK tartalék: Egyed – Bodnár (Icsó), Csicsvári, Mahalek, Kádas, Eperjesi, Kövér, Oláh, Szabó, Boros (Timkó), Griffits (Sipos). Megbízott-edző: Sverla Béla.

G.: Popescu, ill. Oláh. Jók: ill. Mahalek, Csicsvári, Oláh, Eperjesi, Griffits.

Fogarasi Zoltán: – Az ellenfelünk teljesen megérdemelten szerzett egy pontot mert sokkal jobban alkalmazkodtak azokhoz a dolgokhoz, amiket mi kifogásként hoztunk fel a gyengébb teljesítményünkre. Mint ahogy az eddig megszerzett tavaszi pontjaik sem voltak a véletlen műve, így a mait is teljesen megérdemelten szerezték meg és biztos vagyok abban is, hogy másoktól is sok pontot fognak elvenni. Számomra a mérkőzés két legjobbja az ellenfél két fiatal belső védője Mahalek és Csicsvári volt, akiket nem tudtunk átjátszani.

Sverla Béla: – Egy harcos és küzdelmes mérkőzésen egyenrangú ellenfelei voltunk a feljutásért küzdő Cigándnak. A hajrában több ziccert is hibáztunk de nem lehetünk elégedetlenek az egy ponttal sem.
hirdetés


hirdet�s