Labdarúgó NB III – “Vesztes mérkőzés után ritkán dicsérnek csapatot, de ma mindenki megérdemli”

Akt.:
Putnok FC vs. Nyírbátori FC
Putnok FC vs. Nyírbátori FC - © Fotó: Bujdos Tibor
A labdarúgó NB III Keleti csoportjának 9. fordulójában négy megyei csapatunk lépett pályára szombaton.

Tállya KSE – Nyíregyháza SFC 0-1 (0-1)

Tállya, 600 néző. V.: Szilágyi.

Tállya: Tarr – Nyitrai, Bihari, Varga, Németh D., Németh B., Horváth Benjámin (Orosz), Tóth A., Horváth Bence, Brankovics, Tóth T. (Mihálszki N.). Edző: Pachinger János.

Nyíregyháza: Ovszijenko – Jagodics, Ramos (Csorba), Zofcak, Rezes, Abdouraman, Rubus, Kostic, Rakovic, Pölöskey, Törtei. Edző: Mátyus János.

G.: Kostic. Jók: az egész csapat, ill. Kostic, Zofcak, Rakovic.

Pachinger János: – Az egész mérkőzősen, de a második félidőben különösen szépen játszott a csapat, kis szerencsével pontot szerezhettünk volna. Vesztes mérkőzés után ritkán dicsérnek csapatot, de ma mindenki megérdemli. Gratulálunk a Nyíregyházának!

Mátyus János: – Le a kalappal a hazaiak előtt, ugyan korán eldönthettük volna a találkozót, de mivel ezt nem tettük meg, így az utolsó percig nyílt volt a találkozó. Idei legnehezebb mérkőzésünk volt, minden elismerésem a hazaiaké.


Putnok FC – Nyírbátori FC 2-0 (2-0)

Putnok, 150 néző. V.: Bogár.

Putnok: Botló – Molnár, Nagy Cs., Nyisalovits, Zimányi A., Tóth Sz., Lázi (Marcinaskó), Fehér, Zimányi Á. (Horváth), Madarász, Kovács (Szeleczki). Edző: Koszta Péter.

Nyírbátor: Tóth Sz. – Benkő, Ambrusz (Pálfi), Gál, Fabu, Boros, Lipcsei, Bagi, Török, Terdik (Ráti), Pálvölgyi. Megbízott-edző: Tóth Tibor.

G.: Kovács, Madarász. Jók: Molnár, Nagy Cs., Tóth Sz., Fehér, Kovács, ill. Ambrusz, Lipcsei.

Koszta Péter: – A győzelem volt most a legfontosabb.

Tóth Tibor: – Az első félidőben elkövetett hibáinkat most nem tudtuk kompenzálni a második félidei lelkes játékunkkal. Köszönöm a csapatnak az eddigi közös munkát…


Ceglédi VSE – Termálfürdő Tiszaújváros FC 1-0 (1-0)

Cegléd, 150 néző. V.: Csonka.

Cegléd: Verebélyi – Buczkó, Farkas V. (Szabó), Makrai, Farkas A., Sánta (Szkunc), Markó, Csordás Sz., Peres, Csordás S., Pozsár (Laczkó). Edző: Varga Attila.

Tiszaújváros: Tóth Cs. – Horváth (Andorkó, Czégel), Hajdu, Fodor, Molnár F., Sigér, Kerekes, Angyal, Hussein (Potyka), Kovács, Bussy. Csapatvezető: Gulácsi Tamás.

G.: Pozsár. Kiállítva: Sigér (83.). Jók: Csordás S., Peres, Farkas A., ill. az egész csapat.

Varga Attila: – Volt egy jó első félidőnk és egy kevésbé jó második. Szerencsére a pálya jobbik állapotában rúgtunk gólt, és ahogy romlott a talaj, úgy romlott a teljesítményünk is.

Gulácsi Tamás: – Az első percet leszámítva egyenlő erők küzdelme folyt a pályán. Sajnos ez az egy perc a vesztünket okozta.


Cigánd SE – FC Hatvan 2-1 (1-1)

Cigánd, 300 néző. V.: Sipos.

Cigánd: Sánta – Kinczel (Jóni), Sipos, Albert, Varga K., Ur, Baksa (Burics), Katona Gy., Kis Sz. (Fekete), Roszel, Popescu. Edző: Fogarasi Zoltán.

Hatvan: Gyulay – Illés, Katona R., Barthel, Ficsor, Gyarmati, Bárkányi, Mundi, Ács (Kész), Juhász, Simon (Szabó). Edző: Híres Gábor.

G.: Popescu, Jóni, ill. Ficsor. Kiállítva: Albert (69.) Jók: az egész csapat, ill. Gyulay, Bárkányi, Katona R., Illés.

Fogarasi Zoltán: – Nem túlzás azt állítanom, hogy az első félidőben 5-6 góllal vezethettünk volna és lezárhattuk volna ennek a mérkőzésnek a végkimenetelét. De ahogy ilyenkor lenni szokott egy bedobás után egy komoly védelmi hibát követően ellenfelünk egyenlített. A második félidő kiegyenlítetté és a véleményes kiállítást követően pedig számunkra nagyon nehézzé vált. Viszont emberhátrányban is megmutattuk, hogy mekkora erő és tudás rejlik a csapatunkban. A sors igazságtalansága lett volna, ha a lelkes vendégcsapat rúgott szöglet és helyzet nélkül pontot vitt volna el Cigándról.

Híres Gábor: – Sportszerűtlen játékvezetés mellett férfias játék folyt a pályán ahol a 90. percben meccslabdát rontottunk, a 91.-ben pedig a Cigánd berúgta. Gratulálok a hazaiaknak.


A labdarúgó NB III Keleti csoportjának őszi menetrendje – 2015/2016.

Budapest, Cigánd, Kazincbarcika, Miskolc, Putnok, Tállya, Tiszaújváros – A Magyar Labdarúgó Szövetség Versenybizottsága elkészítette az 51 csapatos labdarúgó NB III csoportjainak sorsolását. tovább »