Labdarúgó NB III – “Két tartalékcsapat igazi keleti rangadója”

Akt.:
Kazincbarcikai SC vs. Újpest FC tartalék
Kazincbarcikai SC vs. Újpest FC tartalék - © Fotó: Kozma István
A labdarúgó NB III Keleti csoportjának 13. fordulójában két megyei csapatunk lépett pályára vasárnap.

Kazincbarcikai SC – Újpest FC tartalék 5-0 (0-0)

Kazincbarcika, 150 néző. V.: Csontos.

Kazincbarcika: Szabó Á. – Szemere, Odrobéna, Privigyei (Komlósi), Nagy P., Irhás (Barzsó), Lakatos, Dobos, Faggyas, Farkas (Ondó), Nagy R. Edző: Huszák Géza.

Újpest tartalék: Banai – Fék, Kecskés, Gubacsi, Ferkel, Pávkovics, Knap (Tímár), Keglovics (Bauer), Cseke, Tóth R. (Makrai), Tóth P. Edző: Víg Péter.

G.: Faggyas (2), Lakatos (2), Irhás. Kiállítva: Gubacsi (49.). Jók: Lakatos, Faggyas, Szabó Á., Odrobéna, Irhás, ill. Banai, Tóth P., Keglovics.

Huszák Géza: – Kiegyenlített első félidőt követően a másodikban már jobban játszottunk és ilyen különbséggel is megérdemelt győzelmet arattunk.

Víg Péter: – Az első félidőben kiegyenlített volt a játék és talán nekünk volt több lehetőségünk. A második játékrész elején a kiállítás összezavart minket és fiatal csapatom már nem tudta felvenni a ritmust a hazaiakkal.


Diósgyőri VTK tartalék – Debreceni VSC tartalék 2-1 (0-1)

Miskolc, 100 néző. V.: Bogár.

DVTK tartalék: Egyed – Kövér, Mahalek, Galambosi, Kádas, Ternován, Timkó (Szabó), Németh M., Takács T. (Balogh A.), Grumic, Boros (Sipos). Edző: Sütő Szilárd.

DVSC tartalék: Slakta – Nagy Z., Ignáth, Kinyik, Balogh K. (Székely), Horváth, Berdó, Ferenczi, Kondás, Bereczki, Lénárt. Edző: Szatmári Csaba.

G.: Grumic, Németh M., ill. Berdó. Jók: az egész csapat, ill. Berdó, Ferenczi.

Sütő Szilárd: – Két tartalékcsapat igazi keleti rangadót játszott. Nyílt és bátor támadójátékot vállaltunk fel mi is és a Debrecen is, amiből mi jöttünk ki jobban. Teljesen megérdemelten győztünk.

Szatmári Csaba: – Az első félidőben semmi gondunk nem volt megérdemelten szereztünk vezetést. 1-0-ás előnyünknél úgy gondolom egy jogos tizenegyest nem adott meg a játékvezető és az ellentámadásból gólt kaptunk.


A labdarúgó NB III Keleti csoportjának őszi menetrendje – 2015/2016.

Budapest, Cigánd, Kazincbarcika, Miskolc, Putnok, Tállya, Tiszaújváros – Az 51 csapatos labdarúgó NB III Keleti csoportjának sorsolása. tovább »
hirdetés


hirdet�s