Labdarúgó NB III: „Amelyik halász fél a víztől, az nem fog halat”

Akt.:
Labdarúgó NB III: „Amelyik halász fél a víztől, az nem fog halat”
Miskolc – A labdarúgó NB III Keleti csoportjának 31. fordulójában négy megyei csapatunk szerepelt szombaton.

Cigánd SE – Termálfürdő FC Tiszaújváros 3-1 (1-0)

Cigánd, 300 néző. V.: Ducsai.

Cigánd: Sánta – Ur, Albert, Sipos, Kinczel, Baksa (Burics), Katona, Kovács G., Kis (Barcsay), Roszel, Popescu (Németh). Edző: Fogarasi Zoltán.

Tiszaújváros: Tóth Cs. – Fodor, Hajdu, Angyal, Bussy, Katona (Kovács Sz.), Kerekes, Kovács P., Hussein, Molnár L., Horváth T. Edző: Antal István.

G.: Roszel (2), Hussein (öngól), ill. Kovács Sz. Jók: az egész csapat, ill. senki.

Fogarasi Zoltán: – Ez Cigánd életében történelmi tett, feljutottunk az NB II-be! Nagyon örülök, hogy célba értünk, de a hátralévő meccseken is koncentrálni fogunk. Köszönöm a klubvezetésnek, a városvezetésnek, a játékosoknak és a közönségnek az eddigi munkájukat és segítségüket.

Antal István: – Amelyik halász fél a víztől, az nem fog halat.


Tállya KSE – Felsőtárkány SC 3-1 (1-1)

Tállya, 250 néző. V.: Farkas.

Tállya: Tarr – Tóth Sz., Bihari, Németh D., Molnár, Zsarnai (Mihálszki N.), Németh B., Tóth A., Horváth Benjámin (Paranai), Horváth Bence, Mihálszki Cs. (Tóth T.). Edző: Pachinger János.

Felsőtárkány: Tajti – Bocsi, Nánási, Balogh, Engel, Orlóczki, Soltész, Kalász, Karacs, Viscsák, Kálmán (Árvai). Edző: Uray Attila.

G.: Tóth Sz., Bihari, Mihálszki N., ill. Karacs. Jók: az egész csapat, ill. senki.

Pachinger János: – Úgy érzem megérdemelten nyertük meg a mérkőzést, mert többet tettünk érte főleg támadójátékban. Hajtott, küzdött az egész csapat, gratulálok a fiúknak.

Uray Attila: – A mérkőzés fordulópontjaiból rosszul jöttünk ki. Az első félidő végén eldönthettük volna a mérkőzést, a másodikban pedig megvertük saját magunkat.


Kazincbarcikai SC – FC Hatvan 1-0 (0-0)

Kazincbarcika, 100 néző. V.: Nagy N.

Kazincbarcika: Varga B. – Szemere, Hutter, Lakatos, Czető, Barzsó (Illés R.), Irhás, Dobos (Nagy P.), Farkas J., Lukács R., Lipusz (Menougong). Edző: Vincze Richárd, Komlósi Ádám.

Hatvan: Benkő – Purzsa, Katona, Barthel, Nagy D., Ficsor (Simon), Mundi, Ács, Bárkányi, Kész (Bodnár), Karácsony (Horváth). Edző: Híres Gábor.

G.: Lakatos. Kiállítva: Barthel (48.). Jók: az egész csapat, ill. Mundi, Kész.

Vincze Richárd: – Azt kaptuk a Hatvantól, amit vártunk. Az első félidő kiegyenlített volt, igazából egyik csapat előtt sem adódott helyzet. A második játékrészben egy kiállítást követően sikerült gólt szereznünk és ha reális akarok lenni azt kell mondjam, nagyobb arányban is nyerhettünk volna.

Híres Gábor: – Az első félidőben jobbak voltunk, ekkor kellett volna gólokat szereznünk. A második félidőben egy jogtalan kiállítás és több játékvezetői hiba miatt a csapatom szétesett, és a hazaiak egy szöglet utáni góllal megérdemelt győzelmet arattak.


Elmaradt a Putnok meccse

A labdarúgó NB III Keleti csoportjának 31. fordulójában vasárnap az Újpest FC tartalék – Putnok FC mérkőzés elmaradt mert a hazaiaknak az NB III-ra hitelesített pályája nem állt rendelkezésre.