Labdarúgó NB III – „A végén 19-re lapot húztunk, ami nem sikerült”

Akt.:
„A végén 19-re lapot húztunk, ami nem sikerült”
„A végén 19-re lapot húztunk, ami nem sikerült”
Miskolc – A labdarúgó NB III Keleti csoportjának 19. fordulójában két megyei csapatunk lépett pályára szombaton.

Jászberényi FC – Tállya KSE 1-2 (1-0)

Jászberény, 100 néző. V.: Nazsa.

Jászberény: Menczeles – Herczeg, Hevesi-Tóth, Ludasi, Mile, Nyárasdi, Prasler (Bojtor), Sorecz, Szőllősi (László), Tisza, Turcsik (Bálint). Edző: Gelei Károly.

Tállya: Tarr – Bihari, Horváth B. (Polényi), Horváth N. (Molnár), Irhás, Lippai, Mihálszki Cs. (Paranai), Németh D., Pataki, Tóth A., Tóth Sz. Edző: Pachinger János.

G.: Ludasi, ill. Polényi, Tóth Sz. Jók: senki, ill. Tóth A., Németh D., Pataki, Mihálszki Cs., Lippai, Molnár, Polényi.

Gelei Károly: – Az első félidőben el kellett volna döntenünk a mérkőzést, a másodikban visszaestünk, a semmiből kaptunk gólt. A végén 19-re lapot húztunk, ami nem sikerült… A Tállya remekül küzdött gratulálok a győzelmükhöz.

Pachinger János: – Az első félidőben rossz felfogásban játszottunk, a másodikban mind minőségben, mind az akarati tényezőkben felnőttünk a feladathoz és nagyon fontos három pontot szereztünk. Gratulálok a csapatnak!


Termálfürdő FC Tiszaújváros – Rákospalotai EAC 1-0 (0-0)

Tiszaújváros, 150 néző. V.: Sándor.

Tiszaújváros: Tóth Cs. – Dajka, Fabu, Farkas, Fodor, Gál, Hussein (Kerekes), Kristófi, Molnár L. (Molnár F.), Orosz, Viscsák (Lukács). Edző: Gerliczki Máté.

REAC: Tóth D. – Balázs, Bodnár (Pálmai), Kiss, Kollár, Kutai, Lászka, Nagy G., Papp (Somogyi), Pesti, Pfister (Fodor). Edző: Dinka Balázs.

G.: Lukács. Jók: az egész csapat, ill. Balázs, Pesti.

Gerliczki Máté: – Hat héten keresztül rengeteget tettünk azért – az elnökséget, a stábot és a játékosokat is beleértve -, hogy ez a mai eredmény megszülessen. Gratulálok mindenkinek a megérdemelt győzelemhez!

Dinka Balázs: – Két azonos képességű csapat játszott egy taktikus és kemény meccset. Az látszott, hogy a helyzetkihasználás fog dönteni. A hazaiaknak sikerült egy gólt szerezniük amellyel meg is tudták nyerni a mérkőzést.

ÉM