Labdarúgó NB III – „A kezdetekhez képest rengeteget fejlődtünk”

Akt.:
Putnok vs. Cigánd
Putnok vs. Cigánd - © Fotó: Ádám János
Miskolc – A labdarúgó NB III Keleti csoportjának 34. fordulóját vasárnap játszották le.

Tállya KSE – Somos SE 1-2 (1-1)

Tállya, 150 néző. V.: Györki.

Tállya: Hegedűs – Tóth Sz., Bihari, Paranai, Molnár, Németh D. (Zsarnai), Németh B., Tóth A., Horváth, Orosz (Mihálszki N.), Tóth T. (Mihálszki Cs.). Edző: Pachinger János.

Somos SE: Abu – Nagy (Tarlósi), Romhányi, Novák, Kiprich, Dóczi, Köböl, Szilágyi, Albert, Kerényi, Olasz. Edző: Bari Ernő.

G.: Tóth Sz., ill. Szilágyi, Tarlósi. Kiállítva: Mihálszki N. (92.). Jók: Hegedűs, Tóth Sz., Orosz, Molnár, Paranai, ill. Abu, Albert, Dóczi.

Pachinger János: – Köszönjük a Colas Északkő Kft. és az önkormányzat támogatását, a szurkolóink kitartását és biztatását az egész idényben. Amit vállaltunk azt teljesítettük, gratulálok a csapatnak. Sajnos az utolsó mérkőzésen nem volt szerencsénk.

Bari Ernő: – Az első félidőben uraltuk a mérkőzést, a második játékrésszel nem vagyok elégedett mert nagyon beálltunk védekezni, többet kellett volna tartanunk a labdát és a végén szerencsénk is volt.


Nyírbátor – Kazincbarcikai SC 0-1 (0-0)

Nyírbátor, néző. V.: Csonka.

Nyírbátor: Tóth Sz. – Müller, Lipcsei, Boros, Bagi (Soós), Terdik, Fabu, Nagy D., Szilágyi, Lakatos, Vámos. Edző: Márton István.

Kazincbarcika: Varga B. – Szemere, Czető, Privigyei, Hutter, Irhás (Barzsó), Dobos, Illés, Lipusz (Csattos), Farkas J., Faggyas (Lukács R.). Edző: Vincze Richárd, Komlósi Ádám.

G.: Farkas J. Kiállítva: Dobos (87.). Jók: senki, ill. Privigyei, Illés, Dobos, Farkas J.

Márton István: – A mai hozzáállásunkkal nem volt probléma. Tipikus egygólos mérkőzésen nyert a Kazincbarcika.

Vincze Richárd: – Azt hiszem, hogy beszélhetek a csapat nevében: a mai győzelmet egy olyan sportembernek ajánljuk aki az utolsó mérkőzésén lépett pályára, a kapitányunknak, Dobos Attilának. Hasonló sikereket kívánunk neked Dobika az edzői pályán, mint amit játékosként sikerült elérned. Köszönjük a minket elkísérő szurkolók biztatását.


Putnok FC – Cigánd SE 3-1 (0-0)

Putnok, 300 néző. V.: Sándor.

Putnok: Herceg – Molnár (Nagy), Belényesi, Nyisalovits, Süttő, Fehér, Fábián, Tóth (Sápi), Madarász (Szemere), Marcinaskó, Kovács. Edző: Koszta Péter.

Cigánd: Bákonyi – Kovács, Albert (Németh), Raducu, Ur, Kis, Jóni (Oláh), Katona, Kinczel, Roszel, Popescu (Barcsay). Edző: Fogarasi Zoltán.

G.: Fábián, Kovács, Marcinaskó, ill. Németh. Jók: az egész csapat, ill Katona, Németh.

Koszta Péter: – Gratulálok a Cigánd feljutásához. Saját csapatunk a második félévben fantasztikusan teljesített. Köszönjük Putnok városának és vezetőinek, szponzorainknak az egész éves segítségét és támogatását.

Terjék Sándor szakosztályvezető: – Gratulálok a Putnoknak a győzelemhez. Nem győzök hálás lenni a csapatnak, ezeknek a játékosoknak és edzőknek azért amiért ilyen feledhetetlen szezont zártunk. Köszönöm az önkormányzat és támogatóink segítségét és nem utolsó sorban szurkolóink biztatását akik a következő szezontól NB II-es mérkőzéseken szurkolhatnak a csapatnak.


Termálfürdő FC Tiszaújváros – Diósgyőri VTK tartalék 3-1 (2-0)

Tiszaújváros, 250 néző. V.: Csontos.

Tiszaújváros: Tóth – Fodor, Angyal, Kerekes, Kovács Sz., Kovács P., Hussein, Molnár F., Horváth (Hajdu), Holecz, Potyka. Edző: Antal István.

DVTK tartalék: Egyed – Germán, Bodnár (Timkó), Ivánka, Lőrincz, Kövér, Szabó, Oláh, Icsó (Krakkai), Boros, Kádas (Balogh). Edző: Sütő Szilárd.

G.: Angyal (2), Hajdu, ill. Boros. Jók: az egész csapat, ill. Szabó, Germán.

Antal István: – Köszönöm a szurkolók türelmét és a mai mérkőzésen a biztatást is. Megérdemelten nyertünk.

Sütő Szilárd: – Gratulálok a csapatnak a tavaszi teljesítményéhez, a kezdetekhez képest rengeteget fejlődtünk de még nagyon sok munka áll előttünk. A mai mérkőzéssel sajnos nem tudtuk méltóképpen lezárni ezt a félévet.

hirdetés


hirdet�s