Helyi sport

2015.03.07. 21:28

MEAFC II: Hosszabbításos hazai vereség

Csak a túlórában tudta csak érvényesíteni palánk alatti fölényét a Hajdúhadháza.

Csak a túlórában tudta csak érvényesíteni palánk alatti fölényét a Hajdúhadháza.

Hetek óta egyre stabilabb formában játszottak Fejesék, így bizakodva várták a Farkasok elleni újabb hazai mérkőzést. A találkozón szinte végig csak az eredmény után futottak a hazaiak, ám a vége mégis izgalmasra sikerült. Másfél perccel a rendes játékidő letelte előtt négy pontos hátránynál jó védekezéseket követően labdákat szereztek a miskolciak. Az ellentámadásokat csak szabálytalanul tudta megállítani a vendégcsapat, így kétszer is büntetőzhetett a MEAFC. Sem Sneider, sem Tamás Laci keze nem remegett meg, így következhetett a hosszabbítás. Az extra öt percben Farkasinszki palánk alatti rutinjával és „muszklijával” már nem tudott mit kezdeni a dobásait is elhibázó fehér mezes gárda. A győzelem küszöbéről visszalépve ugyan, de így is emelt fővel zárhatta be utolsó előtti hazai mérkőzésének ajtaját a MEAFC II.


JEGYZŐKÖNYV

MEAFC II – Hadházi Farkasok

73-82 (13-17, 15-18, 20-13, 21-21, 4-13)


MEAFC II: Hegedűs N. (6), Sörlei A. (5/3), Tamás (8), Fejes (20), Horváth (11). Csere: Balogh (2), Sneider (7), Szőke (14), Tóth, Sörlei B.

Hajdúhadház: Fodor (10), Balogh (3/3), Farkasinszki (32), Győri (6/6), Jakab (4). Csere: Győrfi (11), Marosi (16), Pécsi. Edző: Walke Károly.


Sneider Zoltán: - Jó lenne több ilyen szoros meccset játszani, mert ez kihozza a küzdőszellemet a játékosokból, ami a fejlődés alapjául szolgálhat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!