Labdarúgó NB II – „Tudtuk hogy nehéz mérkőzés lesz”

Akt.:
Puskás Akadémia FC vs. Cigánd SE
Puskás Akadémia FC vs. Cigánd SE - © Fotó: Fodor Balázs | cigandse.hu
Cigánd – A labdarúgó NB II 27. fordulójában idegenben szerepelt vasárnap a Cigánd.

Puskás Akadémia FC – Cigánd SE 4-0 (1-0)

Felcsút, 1018 néző. V.: Gaál.

Puskás Akadémia: Hegedűs L. – Heffler, Gyömbér (Zsidai, 65.), Vanczák, Hegedűs J., Spandler – Prosser, Sándor, Márkvárt (Szakály, 79.), Szatmári – Lencse (Tischler, 46.). Vezetőedző: Pintér Attila.

Cigánd: Sánta – Molnár – Molnár, Raducu, Csicsvári, Szilágyi – Balogh A., Oltean, Baksa (Kuti, 46.), Angyal – Popescu (Oláh, 82.), Katona (Barcsay, 75.). Szakmai igazgató: Szénay Péter.

dsc_0009-1024x685

Jók: az egész csapat, ill. Oltean, Angyal, Sánta.

dsc_0121

Pintér Attila: – Tudtuk hogy nehéz mérkőzés lesz, gratulálok a Cigándnak mert bátran felvállalták a támadójátékot. Azt gondolom, hogy az első félidőben is eldönthettük volna a meccset.

Szénay Péter: – Az első félidőben mind a két csapatnak voltak lehetőségei de gólt a hazaiak szereztek. A fordulás után a 65. percig aktívabbak voltunk ellenfelünknél de nem sikerült a kapuba találnunk, míg a második hazai gól után eldőlt a mérkőzés.


27. perc: Szatmári szöktette remek ütemben Sándort a balösszekötő helyén, a csapatkapitány higgadtan helyezett a kapuba, 1–0.

dsc_0348

65. perc: A csereként frissen beállt Zsidai első labdaérintésével remekül ugratta ki ziccerben Prossert, a szélső lövését még védte Sánta, de kipattanót Tischler a hálóba vágta, 2–0.

73. perc: Márkvárt adott jó passzt Prossernek, aki egy igazítás után tizenhatról tekert a jobb sarokba, 3–0.

92. perc: Tischler fejelt az érkező Szatmári elé aki 15 méterről a jobb alsó sarokba lőtt, 4-0.

ÉM