Bulvár, celeb

2007.11.21. 07:50

Harry herceg visszahódította kedvesét

<p>Harry herceg és Chelsy Davy kibékültek. A lány csak meg akarta leckéztetni a hercegét. <dia width="850" height="630" alt="Harry herceg"><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Harry_herceg/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Harry herceg" /></a></dia></p>

Úgy tűnik, csak idő kérdése volt, hogy Harry herceg és Chelsy Davy kapcsolata rendeződjön. Egy héttel a szakítás után ismét együtt a pár, miután Harry herceg megígérte Chelsynek, hogy ezentúl több energiát fektet kapcsolatukba.

A Daily Mail hírei szerint Harry herceg egész héten telefonhívásokkal és smsekkel bombázta a Leedsben tanuló Chelsyt, hogy rávegye, kezdjenek mindent tiszta lappal.

Ami azt illeti, van is mit elfelejtenie Chelsynek, ugyanis Harry herceget többször fényképezték le bárok előtt más hölgyek társaságában. Valamint a félresikerült születésnapot, amikor Harry inkább a televíziót választotta az ünneplés helyett.

Azonban mindez már csak a múlt, Chelsy megbocsátott. Egy bennfentes szerint várható volt, hogy ez történik, szerinte Chelsy csak meg akarta leckéztetni Harry herceget, és ez sikerült is neki.

További cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!