Labdarúgó NB II – “A fordulópont az volt, amikor kihagytunk egy büntetőt”

Akt.:
SZTK-Erima vs. Mezőkövesd Zsóry FC
SZTK-Erima vs. Mezőkövesd Zsóry FC - © Fotó: sztkfutball.hu
Mezőkövesd – A labdarúgó NB II 12. fordulójában Szigetszentmiklóson vendégszerepelt a Mezőkövesd Zsóry FC csapata szombaton.

SZTK-Erima – Mezőkövesd Zsóry FC 2-2 (0-2)

Szigetszentmiklós, 400 néző. V.: Andó-Szabó.

Szigetszentmiklós: Sánta – Benkő–Bíró, Vágó L., Hevesi-Tóth, Sváb – Puskás G. (Domokos, 82.), Barna Zs., Szepessy (Kollega, 76.), Balázs R. (Gulyás M., 12.) – Vólent, Szabó B. Vezetőedző: Vágó Attila.

Mezőkövesd Zsóry FC: Dombó – Nagy J., Dvorschák, Devecseri Sz., Fótyik (Polényi, 62.) – Tamási (Tajthy, 81.), Hegedűs D. – Molnár G., Takács P., Rácz F., Máté J. Vezetőedző: Benczés Miklós.


17. perc: Molnár jobb oldali szöglete után Sánta kiütötte a labdát, ami visszakerült a bal oldalra Hegedűs elé, aki a védők közül a hosszú sarokba gurított, 0-1.

26. perc: Molnár végzett el szabadrúgást a bal oldalon, a rosszul sikerült felszabadítás után Fótyik elé került a labda, aki 18 méterről a bal felső sarokba lőtt, 0-2.

48. perc: Egy kapu előtt kavarodás után Szepessy elé került a labda, aki közelről a kapu jobb oldalába passzolt, 1-2.

64. perc: Egy előreívelt labdára Vólent csapott le és a tizenhatosról átemelte Dombó felett a labdát, ami a bal alsó sarokba kötött ki, 2-2.

83. perc: Vágó blokkolt egy lövést kézzel a tizenhatoson belül, a játékvezető kiállította a játékost és tizenegyest ítélt: Máté büntetőjét Sánta hárította.


Jók: Sváb, Szepessy ill. Fótyik, Molnár G., Hegedűs D.


Vágó Attila: – Megint azt kell mondanom, mint a legutóbbi hazai mérkőzésünkön, hogy örülnünk kell az egy pontnak. Azt kell megmagyaráznom, hogy nem tudom miért adunk egy félidőnyi előnyt az ellenfélnek. Ennek az egy pontnak csak akkor lesz haszna, ha a következő mérkőzéseken győzni tudunk.

Benczés Miklós: – Jól indult számunkra ez a találkozó, hiszen 2-0-ra tudtunk vezetni és komoly lehetőségeket is kidolgoztunk az első félidőben. A második játékrészben a hibáinkat követően egyenlített a hazai együttes, mi ezek után is tudtunk helyzeteket kidolgozni, de ezek sajnos kimaradtak. A mérkőzés legnagyobb fordulópontja az volt, amikor kihagytunk egy büntetőt. Nagyon nehéz dolgunk volt, mert a hazai csapat acélosan futballozott.Sporthírek


hirdetés


hirdet�s