Labdarúgó NB I – Vasas-siker a kiesési rangadón

Akt.:
Budapest, 2016. április 23. Az angyalföldi Korcsmár Zsolt (b2) gólt lő a labdarúgó OTP Bank Liga 32. fordulójában játszott Vasas - Puskás Akadémia mérkőzésen a budapesti Illovszky stadionban 2016. április 23-án.
Budapest, 2016. április 23. Az angyalföldi Korcsmár Zsolt (b2) gólt lő a labdarúgó OTP Bank Liga 32. fordulójában játszott Vasas - Puskás Akadémia mérkőzésen a budapesti Illovszky stadionban 2016. április 23-án. - © MTI Fotó: Koszticsák Szilárd
Budapest – A Vasas hazai pályán 1-0-ra legyőzte a Puskás Akadémiát a labdarúgó OTP Bank Liga szombati, 32. fordulójában.

A kiesési rangadóra ingyenes volt a belépés, ami meg is látszott a nézőszámon, ugyanis a lehetőségekhez képest szinte telt ház volt az Illovszky Stadionban.

OTP Bank Liga, 32. forduló:

Vasas FC-Puskás Akadémia 1-0 (1-0)

Illovszky Stadion, 3400 néző, v.: Farkas Á.

gólszerző: Korcsmár (7.)
sárga lap: Szivacski (24.), Remili (25.), illetve (Pekár (26.), Polonkai (92.)

Vasas:

Hermány – Szivacski, Korcsmár, Debreceni, Ristevski – Berecz, Vida, Müller (Romic, 77.) – Könyves, Ádám M. (Ferenczi I. 66.), Remili (Pavlov, a szünetben)

Puskás Akadémia:

Pogacsics – Pauljevic, Tar, Fiola, Nagy Zs. – Pekár, Polonkai, Zsidai (Márkvárt, 65.), Zsótér (Castillion, 57.) – K. Mészáros, Sallai (Bacelic-Grgic, 63.)

Rendkívül határozottan kezdte a meccset az angyalföldi együttes, és ez gyorsan vezetést eredményezett. Korcsmár Zsolt találata után átvette az irányítást a Puskás Akadémia, mindkét csapatnak voltak helyzetei, a gólhoz a felcsútiak jártak közelebb, de Zsótér Donát a kapufát találta el.

A szünet után is aktívan, gólra törően futballoztak a csapatok. A vendégek a hajrában felállt védelem ellen rohamoztak, Castillion fejese a keresztlécen csattant, és számos beívelést is hatástalanítaniuk kellett a fővárosiaknak. Mivel hiba nélkül végrehajtották mindezt, megelőzték a felcsútiakat a tabellán, és megőrizték esélyüket a bennmaradásra az utolsó forduló előtt.

– MTI –