Labdarúgó NB I – Továbbra sem megy otthon a Honvédnak

Akt.:
Budapest, 2015. április 11. A diósgyőri Lazar Marjanovics gólja a labdarúgó OTP Bank Liga 23. fordulójában játszott Budapest Honvéd - Diósgyőri VTK mérkőzésen a budapesti Bozsik Stadionban 2015. április 11-én. Jobbra Takács Tamás (DVTK), balról a második a kispesti Aleksandar Ignjatovic.
Budapest, 2015. április 11. A diósgyőri Lazar Marjanovics gólja a labdarúgó OTP Bank Liga 23. fordulójában játszott Budapest Honvéd - Diósgyőri VTK mérkőzésen a budapesti Bozsik Stadionban 2015. április 11-én. Jobbra Takács Tamás (DVTK), balról a második a kispesti Aleksandar Ignjatovic. - © MTI Fotó: Illyés Tibor
Budapest, 2015. április 11., szombat (MTI) – A kiesés elől menekülő Budapest Honvéd döntetlent játszott a tavasszal továbbra is nyeretlen Diósgyőr ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 23. fordulójának szombati játéknapján.

A kispesti csapat sorozatban hetedik hazai mérkőzésén nem tudta begyűjteni a három pontot. Legutóbb ez tavaly szeptemberben a Haladás ellen sikerült neki.

OTP Bank Liga, 23. forduló:

Budapest Honvéd-Diósgyőri VTK 1-1 (1-1)

Bozsik Stadion, 1047 néző, v.: Andó-Szabó

gólszerzők: Hidi (31.), illetve Marjanovic (7.)
sárga lap: Ikenne-King (15.), illetve Koman (33.), Marjanovic (53.), Egerszegi (81.)

Budapest Honvéd:

Kemenes – Ikenne-King, Ignjatovic, Elez, Morgan (Botka, 88.) – Nagy G., Godoy (Gazdag, 81.), Hidi – Prosser, Punosevac (Ontivero, 59.), Vécsei

Diósgyőri VTK:

Antal – Okuka, Alves, Németh M., Husic (Szalai V., 73.) – Marjanovic (Bacsa, 89.), Egerszegi, Bognár, Koman (Kristic, 92.), Takács T. – Griffiths

Akárcsak múlt vasárnap a Haladás otthonában, úgy ezúttal is korán hátrányba került a Honvéd, de most sem törte meg a gyorsan bekapott gól. A félidő közepére egyenlített, s csak a szerencsének, illetve Okuka gólvonalon bemutatott mentésének köszönhették a diósgyőriek, hogy nem találtak be újra a hazaiak.

A fordulást követően is a fővárosiak futballoztak veszélyesebben, több nagy helyzetet is kialakítottak, ám ezeket nem tudták gólra váltani.

– MTI –