Helyi közélet

2010.09.10. 17:55

Önkormányzati választás 2010 | Nyílt levél a rendőrkapitánynak

<p>Miskolc - „Az itt élő tisztességesen dolgozó és jó szándékú embereket megdöbbentette az a hír, hogy megkérdezésük és lakossági egyeztetés nélkül Magyarország egyik legnagyobb üzletkomplexumát hozzák létre a diósgyőri városrészben.</p>

Hivatalosan eddig azt sem mérte fel senki sem, mit jelent egy több tízezer négyzetméteres kereskedelmi központ létrehozása a közlekedés, személy- és vagyonvédelem szempontjából.” – áll a nyílt levélben amelyet a miskolci SZEME egyesület küldött Dr. Pásztor Albert miskolci rendőrkapitánynak. A Diósgyőri Stadion mellett pénteken tartott tájékoztatón Hollósy András szóvivő elmondta információik szerint a volt szánkópálya pótlásából sem lesz semmi. A közlekedési útvonal kiszélesítése miatt pedig engedély nélkül vágnak ki többtízéves fákat az útmentén – mondta el Hubay György, képviselőjelölt. Hozzátette: támogatólag csatlakoznak az Ökológiai Intézet által a városi jegyzőhöz intézett kivizsgálási kérelemhez.

 - ÉM -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában