Sport

2014.03.26. 17:14

BOON-ÉLŐ - Magyar Kupa: DVTK vs. Pápa 3-0 (2-0)

Miskolc - A labdarúgó Magyar Kupa negyeddöntőjének visszavágóján a Diósgyőri VTK gárdája a Lombard Pápa Termál FC csapatát fogadta szerdán 18 órától. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on.

Miskolc - A labdarúgó Magyar Kupa negyeddöntőjének visszavágóján a Diósgyőri VTK gárdája a Lombard Pápa Termál FC csapatát fogadta szerdán 18 órától. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on.

DVTK

3 - 0

Pápa

Miskolc, 2014.03.26. 18:00


A Diósgyőri VTK vs. Lombard Pápa Termál FC (3-0) Magyar Kupa negyeddöntő második mérkőzése után a két vezetőedző, Sivic Tomislav és Tóth Bálint értékelték a látottakat.


[poll id="623"]



[liveticker name="boon-live-magyar-kupa-dvtk-vs-papa-2014-03-26-szerda-1800"]

 


JEGYZŐKÖNYV

Labdarúgó Magyar Kupa negyeddöntő, visszavágó

DVTK vs. Pápa

3 - 0   (2 - 0)

Miskolc, 2.239 néző. V.: Iványi Z. (Medovarszki J., Buzás B.).


Diósgyőri VTK: Rajic - Eperjesi, Vadász, Debreceni, Husic - Abdouraman, Elek - Marjanovic, Gosztonyi, Bacsa - Futács. Vezetőedző: Sivic Tomislav

Lombard Pápa Termál FC: Szűcs - Nagy - Jagodics, Truhár, Présinger - Csizmadia, Tóth, Sekour, Király - Eszlátyi, Griffiths. Vezetőedző: Tóth Bálint


Gólszerző: Futács a 16. (1-0) és a 29. (2-0), Kostic a 78. (3-0) percben.

Sárga lap: Futács a 45., Gosztonyi a 69., Présinger a 86. percben.

Kiállítás: Csizmadia a 27. percben.

Csere: Marjanovic helyett Batioja a 22., Vadász helyett Kádár a 37., Király helyett Kulcsár az 56., Elek helyett Kostic a 60., Sekour helyett Maric a 81., Griffiths helyett Horváth a 89. percben.


Mivel Sivic Tomislav nem volt hajlandó arra válaszolni, hogy szakmai téren minden feltétel biztosított-e az optimális munkavégzéshez, ezért Kovács Zoltánnak, a DVTK sportigazgatójának is feltettük ugyanezt a kérdést. tovább »

A DVTK-nak a Pápa elleni kupavisszavágón kétféle döntetlen is elég lenne a továbbjutáshoz. A mérkőzésről élőben tudósítunk 18 órától. tovább »

Jelentősen, 500 ezerről 50 ezer forintra mérsékelte a Ferencváros pénzbüntetését a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága, amely keddi ülésén az MTK elleni örökrangadó után hozott ítéletét változtatta meg. tovább »

A labdarúgó Magyar Kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén a Diósgyőri VTK gárdája a Lombard Pápa Termál FC vendégeként lépett pályára kedden 17 órától a Perutz Stadionban. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!