Labdarúgó NB I – Pontot szerzett Debrecenben a Haladás

Debrecen, 2017. október 21. A debreceni gól a labdarúgó OTP Bank Liga 13. fordulójában játszott Debreceni VSC - Swietelsky Haladás mérkőzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban 2017. október 21-én. Debrecen -Haladás 1-1.
Debrecen, 2017. október 21. A debreceni gól a labdarúgó OTP Bank Liga 13. fordulójában játszott Debreceni VSC - Swietelsky Haladás mérkőzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban 2017. október 21-én. Debrecen -Haladás 1-1. - © MTI Fotó: Czeglédi Zsolt
Debrecen – Pontot szerzett Debrecenben a Haladás, miután az OTP Bank Liga 13. fordulójának szombati mérkőzésén 1-1-es döntetlent játszott a DVSC otthonában.

OTP Bank Liga, 13. forduló:

Debreceni VSC-Swietelsky Haladás 1-1 (0-1)

Nagyerdei Stadion, 6025 néző, v.: Erdős

gólszerző: Tabakovic (68.), illetve Kiss T. (3.)
sárga lap: Medgyes (37.), Pinte (67.), Devecseri (73.)

DVSC:

Nagy S. – Bényei, Kinyik, Szatmári (Mészáros N., 56.), Ferenczi – Bódi, Jovanovic, Tőzsér, Sós (Tabakovic, 46.) – Varga K., Mengolo (Könyves, 46.)

Haladás:

Király (Gyurján, 85.) – Polgár, Wils, Devecseri, Németh M. – Mészáros K., Kiss B., Tóth M., Medgyes (Pinte, 61.) – Kiss T., Rácz (Halmosi, 70.)

A hazai labdarúgás történetében először rendeztek vidéki kettős rangadót, és már az első meccsen remek volt a hangulat, hiszen a DVSC-szurkolók és a Haladás drukkerei mellett a stadionban hangolt a következő összecsapásra a diósgyőri és a kispesti fanatikusok egy része is. A Honvéd szimpatizánsai be is szálltak a Haladás biztatásába, énekelve, zöld-fehér zászlókat lengetve buzdították a dunántúliakat. Alig kezdődött el a mérkőzés, a vendégek máris megszerezték a vezetést, egy lendületes támadás végén Kiss Tamás talált be a debreceniek kapujában. A folytatásban is a szombathelyiek játszottak veszélyesebben, de szünetig újabb gól nem született.

dvsc2A szombathelyi gólszerző Kiss Tamás (b) és csapattársa Németh Milán János a labdarúgó OTP Bank Liga 13. fordulójában játszott Debreceni VSC – Swietelsky Haladás mérkőzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban 2017. október 21-én | MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

A második félidőben sokáig mezőnyjáték folyt a pályán, majd a DVSC egyenlítő találatát követően – elsősorban a debrecenieknek köszönhetően – élvezetesebb, változatosabb mérkőzést láthatott a közönség, további gólt azonban már egyik csapat sem tudott szerezni.

– MTI –