Labdarúgó NB I – Nyárig marad a Bozsik Stadionban a Honvéd

Akt.:
Budapest – Nyárig saját pályáján, a Bozsik Stadionban játssza hazai mérkőzéseit a labdarúgó NB I-ben címvédő Budapest Honvéd.

A kispestiek honlapja arról számolt be, hogy az eredeti tervek szerint február 22-én készült volna el a klub utánpótláscentruma, de a létesítményt előreláthatólag csak április végén adják át. A Honvéd vezetése ezért úgy határozott, hogy az idény végéig a csapat továbbra is a Bozsik Stadionban játssza hazai mérkőzéseit.

“Remélhetőleg az új stadion építésének feltételei jövő nyárra biztosítva lesznek, és az utánpótlás centrum birtokba vétele után megkezdődhet az új Bozsik Stadion bontása, majd építése” – áll a weboldalon, amely hozzáteszi, a 2018/19-es bajnokságban “minden bizonnyal az Új Hidegkuti Stadionban játssza hazai meccseit” az együttes.

George F. Hemingway klubtulajdonos júniusban még úgy nyilatkozott: decemberig játszanak a Bozsik Stadionban, utána az MTK stadionjába költöznek, mert 2018-ban elkezdődik az új létesítmény építése. Az ekkori tervek még az edzőközpont év eleji átadásáról szóltak.

– MTI –