Labdarúgó NB I – Nem volt gól az MTK és a Haladás meccsén

Budapest, 2017. április 12. Jurij Mikolajovics Kolomojec, az MTK játékosa (k) és a szombathelyi Devecseri Szilárd (j) a labdarúgó OTP Bank Liga 26. fordulójában játszott MTK Budapest - Swietelsky Haladás mérkőzésen az Új Hidegkuti Nándor Stadionban 2017. április 12-én.
Budapest, 2017. április 12. Jurij Mikolajovics Kolomojec, az MTK játékosa (k) és a szombathelyi Devecseri Szilárd (j) a labdarúgó OTP Bank Liga 26. fordulójában játszott MTK Budapest - Swietelsky Haladás mérkőzésen az Új Hidegkuti Nándor Stadionban 2017. április 12-én. - © MTI Fotó: Szigetváry Zsolt
Budapest – Az MTK házigazdaként gól nélküli döntetlent játszott a Haladás csapatával a labdarúgó OTP Bank Liga 26. fordulójának szerdai játéknapján.

Mindkét együttesnek ez volt az első döntetlenje idén a bajnokságban.

OTP Bank Liga, 26. forduló:

MTK Budapest-Swietelsky Haladás 0-0

Új Hidegkuti Nándor Stadion, 1364 néző, v.: Solymosi

sárga lap: Schäfer (91.), illetve Jancsó (32.)

MTK:

Petkovic – Baki, Poór, Grgic, Okuka – Vass Á., Kolomojec (Varga Sz., 78.), Kanta J., Borbély (Schäfer, 85.), Nikházi (Martínez, 60.) – Torghelle

Haladás:

Király – Polgár, Wils, Jagodics M., Devecseri – Iszlai, Kovács L., Jancsó (Kiss B., 78.), Hidvégi (Kiss T., 64.) – K. Mészáros, Rácz (Schimmer, 91.)

Kevés említésre méltó eseményt hozott az első félidő. A vendégek előtt is adódott néhány kisebb lehetőség, de a legnagyobb helyzetet a hazaiak hagyták ki: a 34. percben Kanta József szabadrúgása után Király Gábor nagy bravúrral ütötte ki a labdát.

A második felvonás elején Torghelle Sándor lövése a kapufán csattant. A folytatásban jobbára mezőnyjáték zajlott a pályán, a kapuk csak a hajrában forogtak veszélyben, de a helyzetek akkor is mindkét kapu előtt kimaradtak.

– MTI –