Asztrológia

2012.05.23. 10:09

Napi horoszkóp – szerda

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

 

Kos 03.21.-04.20.

Foglalkozzon többet a maga és családja egészségével. Vigyázzon, hogy megfelelően öltözködjenek és táplálkozzanak. Ügyeljen a saját étrendjére is, a túlzott kávé és teafogyasztás nemcsak a vérnyomására, fogaira is káros hatással lehetnek. Gyomorrontás fenyegetheti ebben a hónapban. Mozogjon többet, és kiránduljon a családjával. Ez nemcsak a testi, de a lelki állapotára is pozitív hatást gyakorol.


 

Bika 04.21.-05.21.

Nem lehet kétséges, tegnap túl mélyen nézett a pohár fenekére. Senki sem mondta, hogy nincs igaza, hogy nem érdemli meg a vigasztalást, hogy nem bántak Önnel érdemei szerint. Most aztán mindenki előtt világossá vált, hogy nem tud erőt venni magán, és nem tudja elviselni a vereséget. Okosabban tenné, ha ma otthon maradna és kikúrálná magát nemcsak testileg, de szellemileg, mentálisan is.


 

Ikrek 05.21.-06.22.

Sok munka szakad hirtelen a nyakába, de megéri minden energiáját bevetni egy nemes cél érdekében. Karrierjében ugyanis óriási előrelépésre számíthat, de ezt a sikert nem adják ingyen. A szerencse az Ön pártján áll, gazdag emberek és tanácsadók képében. Családi dolgait nem szabad elhanyagolnia, mert szerettei lázadásra hajlamosak. Érzelmeit most jobb, ha nem mutatja ki, legyen diplomatikus.


 

Rák 06.22.-07.22.

Nyögvenyelősen indul a mai nap, és a folytatás sem lesz sokkal jobb. Nagyon össze kell szednie magát, ha át akarja vészelni baj nélkül a szerdát. Tegnap későn került az ágyba és ma a fejfájás is kínozza. Minden rábeszélőképességét latba kell vetnie, és tartalék energiáit előhívnia, ha az üzleti tárgyalásán sikert akar elérni. Nehezen összpontosít és hangulata sincs a csúcson. Mire ágyba kerül, kifacsart citromnak érzi magát.


 

Oroszlán 07.23.-08.23.

Örök borúlátó. Vegye már észre, hogy az élet napos oldala nem csupán másoknak rendeltetett. Mindig a legtöbbet akarja, mindig a tökéleteset keresi. Így valóban sohasem lesz boldog. Az öröm érzése apró-cseprő kellemes történések, vidám pillanatok, érdekes részletek észrevételéből ered. Ha mindebből kirekeszti magát, és csak a nagy ő-re, az igazi boldogságra és a tökéletes szépségre vágyik, egész életében szomorú, kétségbeesett lesz.


 

Szűz 08.24.-09.23.

Újabb sikereket arat – ezúttal a hivatásában és az alkotómunkájában Ne feledkezzen el azokról sem, akiknek az eredményeit köszönheti. Éreztesse velük, hogy milyen sokat jelentenek az Ön számára, hogy nélkülük nem érhette volna el ezt az eredményt. A férfiakkal koccintson a további együttműködésük sikerére, a nőket lepje meg virággal vagy apró – inkább csak jelképes – ajándékkal. Nem az érték számít, hanem a figyelmesség.


[poll id="4"]


Mérleg 09.24.-10.23.

Ha mától sikerül szabadságra mennie, elutaznia, kellemes napnak néz elébe. Minden bejön pontosan, forgatókönyv szerint. Csodaszép az idő, partnere jókedvű, semmit sem felejtenek otthon. Ha munkával tölti a napot, igyekezzen hangulatát kordában tartani, mert túlzott kicsapongásaival megsértheti közvetlen környezetét. Ne vállaljon plusz munkákat, összpontosítson a már elvállalt feladataira.


 

Skorpió 10.24.-11.22.

Laza, derűs nap, inkább álmosító, mint érdekes. Alkalmas arra, hogy behozza a lemaradását, elintézze a függőben lévő ügyeit. Ilyenkor lehet időt szakítani a kellemes délutáni vagy esti programokra. Önnek is jót tenne egy régóta esedékes baráti beszélgetés vagy a meghitt együttlét a családjával, illetve a partnerével. Kapcsolja most ki a gondokat, adja át magát, a nyugodt hangulatnak, a naplemente szépségének.


 

Nyilas 11.23.-12.21

Ne folytasson rablógazdálkodást az egészségével. Nem ártana, ha kivizsgáltatná magát. A nap veszekedésekkel telik el, új gondok jelentkeznek, és ezekkel csak nehezen, vagy sehogy sem tud megbirkózni. Lehet, hogy este a házastársával is csúnyán összeveszik. Igyekezzen ez elől inkább kitérni, mielőtt a dolog komolyra fordulna. Amennyiben Ön egyedülálló, a mai nap kiválóan alkalmas egy kis flörtre.


 

Bak 12.22.-01.20.

Akármennyire is elhalmozzák munkaajánlatokkal, érdemes volna megfontolnia, hogy legalább egy hétre elmenjen szabadságra. Zaklatottságából most már elég jutott, még a nagy nyári roham előtt kipihenhetné magát csendesen. Ha pici gyerek nélkül megy, nyugodtan nekiindulhat egy nagyobb utazásnak. A szállásra fog találni megoldást. Élete amúgy sem túl szokványos. Miért pont ebben ragaszkodna a konvenciókhoz?


 

Vízöntő 01.21-02.19.

Ha az elmúlt hetekben valamit elmulasztott volna, azt most könnyedén pótolhatja, és így a hónapot pozitív mérleggel, restanciák nélkül zárhatja majd. Ha ebben a hónapban még nem állt pénz a házhoz, akkor ezen a héten biztosan bekövetkezik. Ha viszont már korábban megkapta a járandóságát, akkor azt a mai napon okosan befektetheti. Élvezze az életet, örüljön a szerelmi hódításoknak, sikereknek.


 

Halak 02.20.-03.20.

Ha nem ért ahhoz, hogy kihasználja a pillanat adta előnyöket, olyan lehetőséget szalaszthat el, amilyenek csak jóval később nyílnak meg ismét Ön előtt, feltéve, hogy szemfülesebbek nem használják ki Önt megelőzve. Ne altassa tovább azokat az elgondolásokat és terveket, amelyeket hosszú idő óta halogat. Ha fontos levelezést kell elintéznie, még a mai nap fogjon hozzá. Legyen kész minden együttműködésre, akkor sikereket fog elérni.


Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!