Labdarúgó NB I – Nem született gól Balmazújvárosban

Akt.:
Labdarúgó NB I – Nem született gól Balmazújvárosban
© Fotó: Derencsényi István
Balmazújváros – A sereghajtó Mezőkövesd gól nélküli döntetlent ért el szombaton a Balmazújváros vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga téli szünet előtti utolsó, 19. fordulójában.

A hazaiak immár öt bajnoki találkozó óta veretlenek, igaz legutóbbi három összecsapásuk döntetlennel zárult. A vendégek legutóbbi négy NB I-es mérkőzésükön nem kaptak ki.

OTP Bank Liga, 19. forduló:

Balmaz Kamilla Gyógyfürdő-Mezőkövesd Zsóry FC 0-0

Balmazújváros, 674 néző, v.: Andó-Szabó

sárga lap: Rus (93.), illetve Hudák (49.), Góhér (95.)

Balmaz Kamilla Gyógyfürdő: Szécsi – Habovda, Rus, Póti, Uzoma – Kovács Á. (Andric, 77.), Sigér, Haris, Maiszuradze – Rácz (Zsiga, a szünetben), Arabuli (Fekete, 81.)

Mezőkövesd Zsóry FC: Dombó – Lázár P., Hudák, Pillár, Vadnai – Mlinar (Veselinovic, 73.), Iszlai, Tóth B. (Strestik, 69.) – Koszta, Novák, Cseri (Góhér, 89.)

Az esőáztatta talaj nem segítette a folyamatos játék kialakulását, vagy a futballisták estek-keltek, vagy a labda akadt el egy-egy tócsában. Ugyanakkor nemcsak a körülmények okolhatóak az alacsony színvonalért, mivel a játékosok sem kímélték egymást, rengeteg szabálytalanság is tördelte a játékot. Az első félidőben jószerivel csak szabadrúgásból veszélyeztettek a felek, a hazaiaknál Rácz, a vendégeknél Koszta járt közel a gólszerzéshez.

A folytatásban sem változott a mérkőzés képe, maradtak a durvaságok és a technikai hibák. A szállingózó hóesésben valamelyest a hazaiak vállaltak nagyobb kockázatot, több akciójukat tudták végigvinni a pályán, de igazán nagy bravúrt Dombónak sem kellett bemutatnia ahhoz, hogy gól nélkül záruljon a találkozó.

– MTI –