Labdarúgó NB I – Nem bírt egymással a Diósgyőr és a Haladás

Akt.:
Miskolc, 2015. október 3., szombat (MTI) – A Szombathelyi Haladás 1-1-es döntetlent ért el szombaton a Diósgyőr stadionjában a labdarúgó OTP Bank Liga 11. fordulójában.

A vendégek immár tíz mérkőzés óta veretlenek, ugyanakkor sorozatban negyedszer szereztek egy pontot.

OTP Bank Liga, 11. forduló:

Diósgyőri VTK-Szombathelyi Haladás 1-1 (1-1)

Miskolc, 3409 néző, v.: Iványi

gólszerzők: Novothny (16.), illetve Németh M. (26.)
sárga lap: Tamás M. (89.), illetve Fehér Z. (15.), Medgyes (66.), Gaál (75.)

Diósgyőri VTK:

Rados – Kovács G., Lipták, Tamás M., Eperjesi – Kitl, Okuka, James (Egerszegi, 65.), Barczi – Takács T. (Grumic, 65.), Novothny

Szombathelyi Haladás:

Király – Angyal, Jagodics, S. Wils, Bosnjak – Medgyes (Gosztonyi, 70.), T. Wils, Németh M., Fehér Z., Halmosi (Nagy P., 85.) – Gaál (Popin, 80.)

Elég álmosan kezdtek a csapatok, így unalmasan csordogált a mérkőzés, mígnem az első valamire való támadásból a hazaiak vezetést szereztek. Amilyen váratlanul került előnybe a Diósgyőr, tíz perccel később olyan meglepetésszerű volt a vendégek egyenlítése is. Az első félidő hajrájában a miskolci csapat fölénybe került, de a szombathelyi védelem, illetve Király Gábor magabiztosan hatástalanította a hazai akciókat.

A folytatásban sem lett nagyobb az iram és színvonalasabb a meccs, de az változást jelentett, hogy a Haladás futballozott aktívabban, ugyanakkor ez csak egy-két távoli lövésben nyilvánult meg, komoly lehetőségben nem. A meccs utolsó szakaszában egyik csapat sem vállalt kockázatot a győzelem megszerzése érdekében, így végül igazságos pontosztozkodással zárult az összecsapás.

– MTI –
hirdetés


hirdet�s