Labdarúgó NB I – Nem bírt a Videoton a Puskással

Akt.:
Felcsút – A második helyezett Videoton csupán gól nélküli döntetlenre volt képes a kiesés ellen küzdő Puskás Akadémia otthonában szombaton a felcsúti Pancho Arénában a labdarúgó OTP Bank Liga 24. fordulójában.

OTP Bank Liga, 24. forduló:

Puskás Akadémia FC – Videoton FC 0-0

Felcsút, 1825 néző, v.: Szabó Zs.

sárga lap: Zsidai (41.), Osváth (68.), Trajkovski (87.), illetve Juhász R. (10.), Fiola (25.), Hadzic (41.), Lazovic (64.)

Puskás Akadémia:

Hegedüs L. – Osváth, Poór, Hegedűs J., Spandler, Trajkovski – Knezevic (Latifi 86.), Zsidai, Balogh B. – Perosevic (Madarász 78.), Radó (Diallo 46.)

Videoton:

Kovácsik – Nego, Fiola, Juhász R., Stopira – Huszti, Hadzic (Pátkai 59.), Kovács I. (Nikolov 80.) – Lazovics – M. Scepovic, S. Scepovic

Az első félidőben a vendégek voltak aktívabbak, de igazi gólhelyzetük nem akadt. A Puskásnak láthatóan egyetlen célja volt, hogy megóvja kapuját a góltól. Ennek megfelelően megszállták kapujuk előterét és a kontratámadásokra rendezkedtek be, de azokból nem kerültek helyzetbe.

A fordulást követően sem sokat változott a mérkőzés képe: a fehérváriak birtokolták többet a labdát, de mezőnyfölényük meddőnek bizonyult. A lassan csordogáló találkozó a vége előtt húsz perccel élénkült meg, előbb Trajkovski ziccerét védte bravúrral Kovácsik, majd Stopira lőtt alig mellé a másik oldalon. A győzelemért elkeseredetten küzdő fehérváriak a meccs végén “egykapuztak”, de legnagyobb helyzetük Poór saját keresztlécére fejelt labdája volt.

A Videoton FC honlapjának beszámolója szerint a mérkőzés 56. percében a középpályás Anel Hadzic egy sikertelen szerelési kísérletet követően mozdulatlanul a földön maradt. Az orvosi segítség után hordágyon hagyta el a pályát, majd a Fejér Megyei Szent György Kórházba szállították.

Kovács Tibor csapatorvos elmondta, a bosnyák játékos beütötte a fejét a földbe és rövid időre elveszítette az eszméletét. Az ápolás során magához tért, de további vizsgálatokat tartottak szükségesnek, ezért került kórházba.

– MTI –