Bulvár, celeb

2007.12.29. 14:10

Nicole Kidman babát vár

<p>Ismét felröppentek a pletykák, mely szerint Nicole Kidman első saját gyermekét várja. <dia width="850" height="630" alt="Nicole Kidman arcai II."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Nicole_Kidman_arcai_II_/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Nicole Kidman arcai II." /></a></dia></p>

Állítólag az ausztrál színésznő, Nicole Kidman a karácsonyi ünnepségen közölte a családdal, hogy sikerült teherbe esnie. A boldog apa nem más, mint a színésznő férje, Keith Urban.

Nicole Kidman annyit mondott a sajtó érdeklődésére, hogy minél több időt szeretne a férjével tölteni.

A Daily Mail szerint Nicole Kidman még befejezi új filmjét, a Bernhard Schlink regényéből készülő "A felolvasót". A forgatás jövőre kezdődik Berlinben.

Ha igaz a terhesség híre, akkor Nicole Kidmannek ez lesz az első saját gyermeke.

Előző házassága alatt, Tom Cruise-val két gyermeket fogadtak örökbe, a most 14 éves Isabellát, és a 12 éves Connort. Később, a válás után a színésznő elmesélte, hogy több vetélése is volt.

További cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!