Labdarúgó NB I – Magabiztos paksi siker

Budapest/Paks, 2015. augusztus 8., szombat (MTI) – A házigazda Paks magabiztosan nyert a Budapest Honvéd ellen a labdarúgó OTP Bank Liga negyedik fordulójának szombati játéknapján.

OTP Bank Liga, 4. forduló:

Paksi FC-Budapest Honvéd 3-1 (2-0)

Paks, 1523 néző, v: Bognár

gólszerzők: Szabó J. (16.), Balázs Zs. (39., 63.), illetve Ignjatovic (89.)
sárga lap: Kulcsár D. (38.), Lenzsér (80.), illetve Nagy G. (29.), Youla (38.), Bobál D. (79.), Baráth (94.)

Paks:

Molnár – Kulcsár D., Gévay, Lenzsér, Szabó J. – Kővári (Hahn, 82.), Kesztyűs (Papp K., 82.), Szakály D., Bertus, Bartha – Balázs Zs. (Báló, 86.)

Honvéd:

Kemenes – Botka, Bobál D., Ignjatovic, Baráth – Nagy G. (Prosser, 52.), Hidi, Vécsei (Vernes, 60.), Kamber, Holender – Youla (Délczeg, 67.)

A hazaiak kezdték valamivel aktívabban a mérkőzést, amelynek első tíz perce az óvatos labdajáratással telt, majd bő negyedóra és egy szöglet után a Paks megszerezte a vezető gólt. Ezután a Honvéd játéka vált támadóbbá, ám a kispestiek elpuskázták a helyzeteiket, ez pedig megbosszulta magát: alig több mint öt perccel a félidő vége előtt megduplázta előnyét a hazai együttes.

Fordulás után előbb a kispestiek a kapufát találták el, a 63. percben azonban Balázs Zsolt megszerezte saját maga második, csapata harmadik gólját, s ezzel gyakorlatilag eldöntötte a mérkőzést, valamint a három pont sorsát. A Honvédnak a lefújásig már csak a szépítésre futotta az erejéből.

– MTI –Sporthírek


hirdetés


hirdet�s