Labdarúgó NB I – Kikapott és kiesett a Békéscsaba

Budapest- A Békéscsaba 2-1-re kikapott a Budapest Honvéd otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga szombati, 32. fordulójában.

Ezzel eldőlt, hogy az újonc békéscsabai együttes biztosan búcsúzik az élvonaltól a jövő hétvégi, utolsó fordulót követően, mert jelenleg sereghajtó, és bár pontszámban még utolérheti a Vasast és a Puskás Akadémiát is, az angyalföldieket kevesebb győzelme miatt már nem előzheti meg.

OTP Bank Liga, 32. forduló:

Budapest Honvéd FC-Békéscsaba 1912 Előre 2-1 (2-1)

Bozsik Stadion, 1300 néző, v.: Pintér Cs.

gólszerzők: Baráth (30.), Vasiljevic (36.), illetve Laczkó (25.)
sárga lap: Piermayr (80.), Viczián (93.)
kiállítva: Laczkó (92.)

Honvéd:

Horváth A. – Ikenne-King (Botka, 71.), Lovric, Bobál D., Baráth – Vasiljevic (Gazdag, 56.), Hidi, Nagy G., Kamber – Youla (Prosser, 82.), Eppel

Békéscsaba:

Poleksic – Bényei, Vaskó, Damjanovic, Fabio – Spitzmüller (Juhász Gy., 91.), Piermayr, Laczkó – Calvente (Svedjuk, 72.), Paukner (Viczián, 58.), Punosevac

Egy kihagyott békéscsabai ziccerrel kezdődött a találkozó, majd felváltva forogtak veszélyben a kapuk. Laczkó Zsolt vezetőgólja után a kispestiek kerültek fölénybe, és kisvártatva egyenlítettek, sőt még a szünet előtt fordítottak is.

A két csapat helyezéséhez képest meglepően jó iramú és izgalmas volt az első félidő, amely során számos helyzet dolgoztak ki a csapatok. A második felvonás ezzel szemben jóval eseménytelenebb volt, és a kevés lehetőség egyikéből sem született gól.

– MTI –
hirdetés


hirdet�s