Labdarúgó NB I – Kikapott a Vasas Pakson

Paks – A Paks hazai pályán 2-0-ra legyőzte a Vasast a labdarúgó OTP Bank Liga 25. fordulójában, szombaton.

A paksiak két vereség után nyertek ismét, az újonc angyalföldiek pedig így már négy találkozó óta nyeretlenek.

OTP Bank Liga, 25. forduló:

Paksi FC-Vasas 2-0 (1-0)

Paks, 500 néző, v: Farkas

gólszerzők: Bertus (33.), Hahn (79.)
sárga lap: Bartha (17.), Papp K. (31.), Szakály D. (34.), Bajner (57.), illetve Risztevszki (24.), Novák (54.), Hangya (83.), Ferenczi (87.), Vida (91.)

Paks:

Molnár P. – Rodenbücher, Kulcsár D., Lenzsér, Szabó J. – Koltai (Hahn, 69.), Papp K., Szakály D., Bertus, Bartha (Kecskés, 85.) – Bajner (Balázs Zs., 69.)

Vasas:

Nagy G. – Preklet (Ferenczi, 78.), Korcsmár, Debreceni, Hangya – Müller (Adamovic, 66.), Vida, Ádám, Risztevszki, Remili – Novák (Pavlov, 57.)

Az első félidő első felében viszonylag eseménytelen játék folyt,csak elvétve adódtak gólszerzési lehetőségek a csapatok előtt. Eseményt leginkább a sárgalapos figyelmeztetések jelentettek. Az eredménytelenséget Bertus átlövése törte meg, a labda úgy változtatott irányt egy védőn, hogy a Vasas kapusa nem tudott védeni.

Az egygólos vezetés birtokában a szünet után is kézben tartotta a meccs alakulását a Paks, amelynek játékára a fővárosi riválisnak nem volt ellenszere. Tíz perccel a lefújás előtt megszületett a hazaiak második gólja is, amely végleg eldöntötte a mérkőzést.

– MTI –