Labdarúgó NB I – Jól hajrázott a Puskás Akadémia

Akt.:
Felcsút, 2015. augusztus 22. A felcsúti Fiola Attila (j) és Remili Mohamed, a Vasas játékosa (fent) az OTP Liga 6. fordulójában játszott Puskás Akadémia FC - Vasas FC bajnoki labdarúgó-mérkőzésen a felcsúti Pancho Arénában 2015. augusztus 22-én.
Felcsút, 2015. augusztus 22. A felcsúti Fiola Attila (j) és Remili Mohamed, a Vasas játékosa (fent) az OTP Liga 6. fordulójában játszott Puskás Akadémia FC - Vasas FC bajnoki labdarúgó-mérkőzésen a felcsúti Pancho Arénában 2015. augusztus 22-én. - © MTI Fotó: Illyés Tibor
Budapest, 2015. augusztus 22., szombat (MTI) – A Puskás Akadémia a hajrában szerzett góllal 1-0-ra legyőzte a vendég Vasast a labdarúgó OTP Bank Liga hatodik fordulójában, szombaton.

OTP Bank Liga, 6. forduló:

Puskás Akadémia-Vasas 1-0 (0-0)

Felcsút, 2081 néző, v.: Bognár

gólszerző: Pekár (86.)
sárga lap: Fodor (32.), Pauljevic (83.), illetve Lázok (50.), Adamovic (56.)

Puskás Akadémia:

Pogacsics – Fiola, Fodor, Kelic, Dinjar – Pauljevic, Bacelic-Grgi, Márkvárt (Polonkai 67.), Sallai (Pintér 90.) – Pekár, Lencse (Tischler 76.)

Vasas:

Nagy – Pajovic, Grúz, Debreceni, Hangya – Vida, Adamovic (Vukasovic 66.), Berecz (Czvitkovics 73.), Lázok – Ubiparip (Novák 79.), Remili

Kevés helyzetet tartogatott az első félidő, melyben valamivel a Vasas tűnt veszélyesebbnek, ám gólt a fővárosi együttes sem tudott szerezni.

A fordulás után is ritkán forogtak veszélyben a kapuk. A vendégek többet birtokolták a labdát, de igazán nagy ziccerig nem jutottak. Már úgy tűnt, hogy pontosztozkodással zárul a találkozó, amikor Pekár egy kapusról kipattanó labdát a kapuba lőtt, s ezzel mindhárom pontot otthon tartotta a Puskás Akadémia.

– MTI –
hirdetés


hirdet�s