Labdarúgó NB I – Huszti vezérletével sima fehérvári siker az Újpest ellen

Felcsút – Huszti Szabolcs góllal és gólpasszal járult hozzá a Videoton Újpest elleni háromgólos győzelméhez szombaton, a felcsúti Pancho Arénában, a labdarúgó OTP Bank Liga 25. fordulójának zárómérkőzésén.

OTP Bank Liga, 25. forduló:

Videoton FC – Újpest FC 3-0 (1-0)

Felcsút, 2568 néző, v.: Andó-Szabó

gólszerző: S. Scepovic (19.), Huszti (54.), Nego (84.)
sárga lap: Kálnoki-Kis (45.), Nagy D. (78.)

Videoton:

Kovácsik – Nego, Juhász R., Vinícius, Stopira – Nikolov (Fiola 78.), Pátkai, Hadzic – Huszti (Kovács I. 85.) – Lazovic (Varga J. 87.), S. Scepovic

Újpest:

Pajovic – Balázs B., Bojovic, Kálnoki-Kis, Litauszki, Mohl – Cseke (Obinna 64.), Nagy D. (Tischler 81.), Sankovic (Onovo 73.), Pauljevic – Novothny

A találkozó első húsz perce nagy hazai fölényt hozott, ami a 19. percben érett góllá: Huszti szögletét S. Scepovic fejelte az újpesti kapuba. A vendégegyüttes átvette a kezdeményezést, de kevés helyzetéből nem szerzett gólt.

A második félidő elején Huszti szabadrúgásból kettőre növelte a Videoton előnyét. A folytatásban is a hazaiak akarata érvényesült, az Újpest próbálkozásai nem jelentettek veszélyt. A végeredményt Nego alakította ki, mert bár a székesfehérváriak később kétszer, a 86. és a 93. percben is büntetőhöz jutottak, Kovács István mindkettőt kihagyta.

– MTI –