Labdarúgó NB I – Hatodszor kapott ki a Videoton

Akt.:
Budapest/Paks, 2015. szeptember 12., szombat (MTI) – A Paks saját közönsége előtt kétgólos győzelmet aratott a címvédő Videoton felett a labdarúgó OTP Bank Liga nyolcadik fordulójában.

A szombati találkozón a hazai csapat az 50. perctől emberhátrányban futballozott, de a kiállítás után is növelte előnyét.
A Videoton két győzelme mellé a hatodik vereségét gyűjtötte be.

OTP Bank Liga, 8. forduló:

Paksi FC-Videoton FC 2-0 (1-0)

Paks, 1200 néző, v.: Iványi

gólszerzők: Vinícius (28., öngól), Szakály D. (58., 11-esből)
sárga lap: Szabó J. (40., 50.), Bartha (72.), Bertus (73.), Szakály D. (93.), illetve Danilovic (9.), Suljic (48.), Oliveira (49.), Gyurcsó (84.)
kiállítva: Szabó J. (50.)

Paks:

Molnár – Kulcsár, Lenzsér, Gévay, Szabó J. – Hahn (Koltai, 88.), Bertus, Szakály D., Papp (Kesztyűs, 56.), Bartha – Balázs (Vági, 56.)

Videoton:

Danilovic – Nego, Lang, Vinicius, Szolnoki (Stopira, a szünetben) – Oliveira, Kovács I., Simon Á. (Pölöskei, 60.) – Suljic, Feczesin (Rudolf, 60.), Gyurcsó

Némileg aktívabb volt a Videoton az első félidőben, legalább is a bekapott gólig. A hazai vezetést követően azonban jobbára a mezőnyben folyt a játék, majd a Paks növelhette volna előnyét, de kimaradt a nagy helyzete.

Fordulás után egymás után háromszor mutatott fel sárga lapot a játékvezető, közülük az utolsó pirosat ért, mert Szabónak már volt korábban is egy, így a paksiak emberhátrányba kerültek. Ezen felbuzdulva növelte a tempót a Videoton, buktatásért megítélt büntetőből azonban ismét a Paks volt eredményes. A vendégcsapat ezután még nagyobb lendülettel rohamozott, az eredményen viszont így sem tudott változtatni.

– MTI –
hirdetés
hirdet�s