Labdarúgó NB I – Hajrágóllal nyert a Honvéd

Budapest, 2015. szeptember 26. A diósgyőri Manjrekar James (b) és a kispesti Souleymane Youla a labdarúgó OTP Bank Liga 10. fordulójában vívott Budapest Honvéd - Diósgyőri VTK mérkőzésen a Bozsik Stadionban 2015. szeptember 26-án.
Budapest, 2015. szeptember 26. A diósgyőri Manjrekar James (b) és a kispesti Souleymane Youla a labdarúgó OTP Bank Liga 10. fordulójában vívott Budapest Honvéd - Diósgyőri VTK mérkőzésen a Bozsik Stadionban 2015. szeptember 26-án. - © MTI Fotó: Illyés Tibor
Budapest, 2015. szeptember 26., szombat (MTI) – A Budapest Honvéd az utolsó pillanatokban szerzett góllal 2-1-re győzött a vendég Diósgyőr ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 10. fordulójában.

A fővárosi együttes ezzel a tabella harmadik helyére lépett fel.

OTP Bank Liga, 10. forduló:

Budapest Honvéd-Diósgyőri VTK 2-1 (1-0)

Bozsik Stadion, 2000 néző, v.: Szabó

gól: Vernes (45.), Kamber (91.), illetve Barczi (50.)
sárga lap: Vernes (44.), illetve James (83.), Barczi (90.)

Budapest Honvéd:

Kemenes – Botka, Ignjatovic, Bobál D., Baráth – Nagy G. (Gazdag 74.), Hidi, Kamber – Vernes (Délczeg 79.), Youla (Vasiljevic 74.), Holender

Diósgyőri VTK:

Rados – Okuka, Lipták, Tamás M., Eperjesi – Kitl, James, Bognár, Németh, Barczi – Novothny (Grumic 72.)

Az első félidőben mindkét fél előtt adódtak nagy helyzetek, a vendégek kapufát is lőttek, ám sokáig nem született gól, aztán a hajrában megszerezték a vezetést a hazaiak.

A fordulás után szinte azonnal egyenlíteni tudott a Diósgyőr, majd a Honvéd pillanatai következtek. A hazaiak kapufáig, s több nagy helyzetig eljutottak, de nem találtak kapuba. Aztán az utolsó pillanatokban egy szabadrúgás után Kamber megszerezte a győzelmet a Honvédnak.

– MTI –
hirdetés


hirdet�s