Helyi közélet

2015.09.04. 10:30

Kibelezték a 37-esen hagyott Golfot

Miskolc, Szerencs - Hétfőn tört össze egy balesetben, azóta ott hever, vandálok játékszere lett a valaha szebb napokat látott autó.

Miskolc, Szerencs - Hétfőn tört össze egy balesetben, azóta ott hever, vandálok játékszere lett a valaha szebb napokat látott autó.

Még hétfőn számoltunk be a 37-es számú főút taktaharkányi lehajtója közelében történt balesetről, melynek során egy Astra és egy Golf ütközött egymással, ez utóbbi került át a szembe sávba a baleset előtt.

Napok teltek el az eset óta, a Golf azóta is ott hever az út szélén, de nem éppen érintetlenül: aki gyakran jár arra, az láthatja, hogy mindig más szögben áll az autó, függően attól, hogy az éjszaka - vélhetően - odakocsikázó vandálok miként hagyták.

Mindent kiloptak az autóból, ha lehet még jobban összetörték az egyébként német rendszámú Volkswagen-t, értésünkre adva, hogy  valószínűleg itt a mi autónkkal is hasonló dolgok történnének, ha ott kellene hagynunk egy éjszakára valami kieső helyen.

Hogy a balkáni hangulatot adó látványt meddig élvezhetjük és hogy a tulajdonos miért nem szállíttatta el az egyébként ránézésre totálkárosra tört autóját, arról nincs információnk.

Mindenesetre gratulálunk mindenkinek, aki hozzányúlt az autóhoz, még sokra vihetitek az életben! Egy következőben.


Miskolc - Nagy anyagi kárral végződött az a közlekedési baleset, ami a 37-es számú főúton történt hétfőn reggel. tovább »



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában