Labdarúgó NB I – Gól nélküli döntetlen Pápán

Pápa, 2014. szeptember 27., szombat (MTI) – Az Újpest gól nélküli döntetlent ért el a Pápa otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga kilencedik fordulójának szombati játéknapján.

A pápaiak rossz sorozata tovább tart, ugyanis a harmadik forduló óta nyeretlenek.

OTP Bank Liga, 9. forduló:

Lombard Pápa Termál FC-Újpest FC 0-0

Pápa, 1000 néző, v.: Németh Á.

sárga lap: Popin (74.), Nagy T. (80.), illetve Balogh (83.)

Pápa:

Szűcs L. – Tóth G., Jagodics, Bogunovic, Csizmadia – Faggyas (Nagy T., a szünetben), Frizoni, Coroian, Csilus – Kenesei, Popin (Király, 82.)

Újpest:

Balajcza – Vadász, Heris, Litauszki, Forró – Balogh B., Vasiljevic, Kosovic (Nego, 58.), Simon K. – Bardhi (Mboma, 79.), Suljic (Ahmeti, 87.)

Az első félidőben mindkét csapat előtt több lehetőség is adódott, de gól nem született. A helyzetek alapján a lila-fehérek jártak közelebb a vezetés megszerzéséhez.

Nem sokkal a fordulást követően Popin révén ugyan a hálóba találtak a hazaiak – akik legutóbb a negyedik fordulóban, augusztus 16-án a Dunaújváros otthonában szereztek gólt -, de a játékvezető érvénytelenítette a találatot. Ezután a túloldalon a végig aktív Suljic hibázott hatalmas helyzetben, a folytatásban pedig a fővárosiak egyértelműen riválisuk fölé kerekedtek, de képtelenek voltak a kapuba találni, így az eredmény nem változott.

– MTI –

Címkék:hirdetés
hirdet�s