Labdarúgó NB I – Folytatódott a Ferencváros győzelmi sorozata

Budapest, 2015. augusztus 29. A ferencvárosi Böde Dániel (j) és a paksi Hahn János a labdarúgó OTP Bank Liga 7. fordulójában játszott Ferencváros - Paksi FC találkozón a fővárosi Groupama Arénában 2015. augusztus 29-én.
Budapest, 2015. augusztus 29. A ferencvárosi Böde Dániel (j) és a paksi Hahn János a labdarúgó OTP Bank Liga 7. fordulójában játszott Ferencváros - Paksi FC találkozón a fővárosi Groupama Arénában 2015. augusztus 29-én. - © MTI Fotó: Kovács Tamás
Budapest, 2015. augusztus 29., szombat (MTI) – A Ferencváros saját közönsége előtt két góllal nyert a Paks ellen a labdarúgó OTP Bank Liga hetedik fordulójának utolsó szombati mérkőzésén.

A listavezető fővárosi csapat – melynek kispadján az 50. első osztályú bajnoki mérkőzésén ült vezetőedzőként a német Thomas Doll – egyedüliként továbbra is százszázalékos.

Az FTC az előző idényt is hozzászámítva a legutóbbi 27 bajnoki találkozóján nem kapott ki, győzelmi szériája pedig tíz mérkőzés óta tart.

OTP Bank Liga, 7. forduló:

Ferencváros-Paksi FC 2-0 (2-0)

Groupama Aréna, 7497 néző, v.: Solymosi

gólszerzők: Böde (14.), Lamah (24.)
sárga lap: Cukic (89.), illetve Molnár (91.)

Ferencváros:

Dibusz – Dilaver, Nalepa, Leandro, Ramírez – Nagy Á. (Cukic, 60.), Busai (Radó, 60.) – Lamah, Hajnal, Sesták (Nagy D., 79.) – Böde

Paks:

Molnár – Kulcsár, Asztalos, Gévay, Szabó J. – Papp (Kesztyűs, 81.), Hahn (Fröhlich, 81.), Szakály D., Bertus – Balázs (Kővári, 80.), Bartha

A Ferencváros az első félidőben labdabirtoklásban messze fölé nőtt ellenfelének. A Paks ekkor alig tudott eljutni a fővárosiak a kapujához, igaz, így is volt egy gólszerzési lehetősége. A hazai együttes viszont a két találaton túl is szerezhetett volna még, mutatott játéka alapján megérdemelt volt a magabiztos vezetése.

A szünet után kiegyenlítettebbé vált a játék, visszavett némileg a tempóból a Ferencváros. A Paks már több támadást vezetett, ezzel együtt továbbra sem tudott hatékony lenni, így nem is volt esélye a felzárkózásra.

– MTI –