Labdarúgó NB I – Felcsúton veszített először pontokat az FTC

Felcsút, 2015. szeptember 26., szombat (MTI) – A kilenc forduló után hibátlan mérleggel listavezető Ferencváros a Puskás Akadémia vendégeként csak döntetlenre végzett a labdarúgó OTP Bank Liga szombati, 10. fordulójában.

A Thomas Doll vezette zöld-fehér csapat mérföldkőhöz érkezett felcsúti fellépésén, ám azt elérnie nem sikerült: sorozatban 30. meccsét már nem tudta megnyerni.

OTP Bank Liga, 10. forduló:

Puskás Akadémia-Ferencváros 0-0

Pancho Aréna, 3300 néző, v: Andó-Szabó

sárga: Fiola (69.), illetve Gera (78.)

Puskás Akadémia:

Pogacsics – Fiola, Fodor, Kelic, Dinjar – Pauljevic, Bacelic-Grgi, Sallai (Zsótér, 80.), Márkvárt, Pekár – Lencse (Tischler, 89.)

Ferencváros:

Dibusz – Dilaver, Nalepa, Leandro, Ramírez – Sesták (Lakatos, 80.), Gera, Busai (Varga, 69.), Nagy Á., Lamah (Haraszti, 46.) – Böde

Az eddig százszázalékos Fradi volt a kezdeményezőbb, de támadásaiból hiányzott a hatékonyság, részben azért is, mert a fordulónak a tabella kilencedik helyezettjeként nekivágó vendéglátók nagyon jól védekeztek. Olykor még ellenakciókra is futotta erejükből, sőt akár a vezetést is megszerezhették volna, de Lencse László rendre rosszul célzott.

A kevésbé élvezetes első félidőt követően is inkább a Ferencváros kezdeményezett, az átütő erő azonban nem volt meg a zöld-fehérekben. Az utolsó negyedórára rákapcsolt a fővárosi együttes, több veszélyes akciója is akadt, ám egyik sem vezetett eredményre. A befejező percekben Böde Dánielnek a fejese, Haraszti Zsoltnak pedig a lövése dönthetett volna, de labdájuk elkerülte a kaput.

– MTI –
hirdetés


hirdet�s