Friss hírek

2009.07.14. 09:31

LABDARÚGÁS - Beckham és Donovan elásta a csatabárdot

<p>David Beckham hétfőn kezdett edzeni a Los Angeles Galaxy színeiben, mióta visszatért az AC Milanból. A tréning előtti napokban éles szópárbajt vívott csapattársával, Landon Donovannal, akivel végül sikerült tisztázni a dolgokat, és kibékültek.</p>

Az edzés előtti beszélgetésen jelen volt a csapat vezetőedzője, Bruce Arena is. A békítésre azért volt szükség, mert Donovan kritizálta Beckhamet egy róla szóló könyv miatt, ami csütörtökön jelenik majd meg. "Nem beszélek az elhangzottakról" - jelentette ki Beckham az edzés után. "Ez csak rám, Landonra és a vezetőedzőre tartozik" - tette hozzá a középpályás.

Az angol klasszis szombaton visszavágott Donovannak, és "amatőrnek" nevezte, amiért az a nyilvánosság előtt kritizálta, ahelyett, hogy hozzá fordult volna a problémáival. "Akkor azt mondtam, amit helyesnek éreztem" - magyarázta Beckham.

Donovan már korábban is azt mondta: megbánta, hogy nem Beckhammel beszélt először, és ezt a kijelentését megismételte. "Ez már a múlt. Túl vagyunk rajta" - fogalmazott az amerikai válogatott játékos. "Sok dolgot megbántam. Például azt, hogy a médiához fordultam a problémámmal, és azt, amiket mondtam" - ismerte el a klasszis.

A tréningen már szent volt a béke a két játékos között. "Nem tudom, hogy elásták-e a csatabárdot, de nem lenne okos dolog ilyen hülyeség miatt összeveszni" - mondta a Galaxy középpályása, Chris Klein az ügyről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!