Helyi közélet

2014.02.25. 08:27

Tonfával verte hasba a rendőr, állítja a szipus

Miskolc - Hivatalos eljárásban elkövetett bántalmazás vádjával állt hétfőn a Miskolci Törvényszék előtt egy miskolci rendőr, aki a nyomozó ügyészség szerint két és fél évvel ezelőtt tonfával olyan szerencsétlenül ütött meg egy férfit, hogy annak megsérült a hasnyálmirigye, ami a mai napig nem gyógyult meg.

Miskolc - Hivatalos eljárásban elkövetett bántalmazás vádjával állt hétfőn a Miskolci Törvényszék előtt egy miskolci rendőr, aki a nyomozó ügyészség szerint két és fél évvel ezelőtt tonfával olyan szerencsétlenül ütött meg egy férfit, hogy annak megsérült a hasnyálmirigye, ami a mai napig nem gyógyult meg.Legalább ötvenszer jelentették fel a rendőrök a sértettet, mert folyton közterületen szívta a nitrohígítót, azon az estén azonban elmaradt a papírmunka, állítólag az egy vasgyári csendháborításhoz riasztott járőrpáros egyik tagja kiugrott a kocsiból, és megütötte. A férfi másnap ment orvoshoz, de megszökött a kórházból, majd amikor a rendőrök az ispotály riasztására kimentek a lakására, elmondta nekik, hogy egy általa nem ismert egyenruhás bántotta. A vádlott rendőr elismerte, hogy találkozott a sértettel aznap este, de szerinte amikor kiderült, hogy képes járni, hazaküldte.

Hétfőn az orvos szakértőnek arra a kérdésre kellett választ adnia, hogy az egyébként rablás miatt előzetesben lévő sértett sérülése maradandó-e? Az ügy folytatódik.

ÉM-SZP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában