Asztrológia

2011.11.24. 09:51

Napi horoszkóp - csütörtök

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos 03.21.-04.20.

Ahhoz, hogy tavasszal építkezésbe kezdhessen, már most el kell kezdenie beszerezni a hivatalos iratokat, elkészíttetni a tervrajzokat, a különféle számításokat. A futkosnivalókra most lenne is ideje. Tegnapi elhatározása erőteljesen kihat lelki állapotára. Ambiciózusan intézi ügyeit. Ez persze nem jelenti azt, hogy bent kell aludnia a munkahelyén. Feküdjön le korán, hogy kialhassa a mai nap fáradalmait.


 

Bika 04.21.-05.21.

Folytatódik az érzelemdús időszak. Kedvesével úgy találnak újra egymásra, mintha a napokban ismerkedtek volna meg. Az élvezetek felfedezése, az összhang – mind-mind olyan perceket okoz az Ön számára, mintha az ég küldte volna őket. Az ebben az áldott időszakban született érzelmek olyan magas hőfokúak lesznek, hogy kevés helyet hagynak majd másfajta dolgoknak, az ész pedig telhetetlen lesz velük szemben.


 

Ikrek 05.21.-06.22.

Igen hatékony ezen a napon az Ikrek szülött. Jó irányba halad, és az égvilágon senki nem állja útját. Azért ne legyen sem elbizakodott, sem pedig megfontolatlan! Az önfejűség soha nem segít, most azonban kifejezetten gátolná a sikereit. Ne higgyen azért mindenkinek, de ha váratlan ajánlatba botlik, fogadja el egész nyugodtan. A csillagok ma Ön mellett állnak, nem nyúlhat túlságosan mellé


 

Rák 06.22.-07.22.

Ez sajnos egy kifejezetten rossz nap! Azon veszi észre magát, hogy egyre több szokásnak válik rabjává. Több rugalmasságot és improvizációt engedjen meg magának, különben nem Ön irányítja majd az eseményeket, hanem fordítva: Ön válik a cselekvések rabjává. Jól tenné, ha észrevenné azt a kellemetlen alakot, aki állandóan figyeli Önt, és utánajárna, vajon mik a tervei személyével kapcsolatban.


 

Oroszlán 07.23.-08.23.

Izgalmas eseményekre van kilátása az Oroszlán szülöttnek. Akármerre megy, mindenhol meglepetések várják, és de sajnos nem mindig kellemesek, sőt. Az izgalmas nap estére ingerültté teszi, ám jó lenne, ha ezt igyekezne legyűrni, elvégre pillanatnyilag igazán nincs oka az elégedettségre! A kisebb zökkenők hozzátartoznak az életéhez, és unalmas is volna, ha mindig minden simán menne!


 

Szűz 08.24.-09.23.

Jó napra van kilátás, hiszen végre fellélegezhet! Nem tűnt el ugyan vezényszóra minden gond, és megterhelés, de legalább levegőhöz jutott. Ha továbbra is ilyen lendülettel végzi a munkáját, egyre többször számíthat arra, hogy szinte elviselhetetlen felelősség nehezedik a vállára. Akit már régóta szeret, most végre viszonozza érzelmeit. Talán túl későn? Ezt Önnek kell eldöntenie, és éreznie…


 

Mérleg 09.24.-10.23.

Jó nap ez a Mérleg szülött életében! Tele van életkedvvel, rózsaszínben látja az egész világot. Elsősorban azért, mert fizikailag remekül érzi magát, és ez bizony mindenre kihatással van. Egyéb döntéseiben is kellemes hangulata befolyásolja, ám ez nem minden esetben helyes. A fontosabb dolgok esetében jó lenne, ha aludna rá egyet, mielőtt végleges elhatározásra jut. Senki nem várja, hogy azonnal döntsön!


 

Skorpió 10.24.-11.22.

Kedvező napra van kilátása a Skorpió jegy szülöttjének. Jó lenne, ha a szokásos tétovázás helyett most gyorsan döntene és gyorsan lépne. Ne várakoztasson meg senkit, mert az rontja esélyeit. Szórakozottságra most egyáltalán nincs idő, ám az sem jó megoldás, hogy kimond valamit csak azért, mert sürgetik. Józan, tiszta gondolkodásra van szüksége, ám erre csak délután nyílik alkalma


 

Nyilas 11.23.-12.21

Képtelen függetleníteni magát attól a közegtől, amelynek Ön is részese valamennyire. A zavaró körülményeket, a tágabb és szűkebb környezetet csak a közgazdászok szerint lehet kikapcsolni, elszigetelni. A valóságban ugyanis ez egyáltalán nem megoldható. Hiába dolgozott kitartóan, hiába nem volt lemaradása, most mégis van: néhány „jelentéktelen”+ változtatás csupán, és kezdhet mindent elölről.


 

Bak 12.22.-01.20.

Most van értelme komolyabb tanulmányokba belefogni. Amit az elkövetkező néhány hétben tanul, az maradandó, és évekre szólóan biztosítja az Ön iránti szakmai érdeklődést. Olyan szakterületet válasszon, ahol viszonylag kevesen produkáltak még komoly eredményeket, ami egészen újszerű, amiben unikumnak fog számítani. Lehet, hogy több fáradságot és utánajárást igényel, de higgye el, megéri.


 

Vízöntő 01.21-02.19.

Jó napra van kilátása a Vízöntő jegy szülöttjének. Meglehet, ma még a szokásosnál is érzékenyebb, ezért élesen reagál egy ártatlan megjegyzésre. Ettől eltekintve remek napja lesz, annál is inkább, mert váratlan pénzhez jut. Utólag – amikor már elköltötte – valószínűleg azt fogja gondolni, lehetett volna több is, de hát mit lehet tenni? Ilyen az ember. Pedig a kicsinek is örülni kell, ha a nagyot is szeretné megkaparintani.


 

Halak 02.20.-03.20.

Nehéz napra számíthat ma a Halak jegy szülöttje. Nagyon fontos lett volna, hogy részt vegyen az üzletfeleiknek rendezett fogadáson, de valami jelentéktelen betegség, rosszullét megakadályozza ebben. Nemcsak üzleti szempontból járt nagy veszteséggel, hogy távolmaradt, de elszalasztott egy várva várt nagy találkozást is. Most azonban nem az a megoldás, hogy ezen búslakodik. Lesz még alkalma rá!


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!