Labdarúgó NB I – Először nyert a Paks

Paks- Megszerezte első győzelmét a Paks a labdarúgó OTP Bank Liga 2017/18-as szezonjában: a tolnaiak a negyedik forduló szombati játéknapján hazai pályán 2-0-ra nyertek a Haladás ellen.

OTP Bank Liga, 4. forduló:
Paksi FC-Swietelsky Haladás 2-0 (0-0)

Paks, 1073 néző, v.: Vad II
gólszerzők: Szabó J. (57.), Bartha (62.)
sárga lap: Szabó J. (78.), Papp (91.), illetve Tóth M. (29.), Kiss B. (86.)

Paksi FC:

Molnár P. – Kulcsár D., Gévay, Lenzsér, Szabó J. – Papp – Hahn (Daru, 87.), Bertus, Hajdú (Kecskés T., 75.), Bartha – Szakály D. (Koltai, 7.)

Swietelsky Haladás:

Király – Polgár, S. Wils, Jagodics, Bosnjak – Kiss B., Simon Á. (Williams, 58.), Tóth M. – Jancsó (Rácz, 70.), Grumic (Halmosi, 70.), Bouard Ramos

A rendkívül meleg időben – Pakson az este nyolc órás kezdés ellenére is 30 Celsius-fok körüli hőmérséklet várta a csapatokat – a hazaiak futballoztak veszélyesebben az első félidőben, mégis a szombathelyiek jártak közelebb a gólszerzéshez, Ramos azonban csak a kapufát találta el.
A fordulást követően öt perc alatt eldöntötte a mérkőzést a Paks: a vezetést egy szöglet eredményezte, majd egy tanítani való kontra végén született meg a második gól. A folytatásban a hazaiak többször is növelhették volna a különbséget, de az eredmény nem változott.

– MTI –