boon-sportoldal

2011.07.07. 16:07

Diósgyőrbe igazolt Seydi

A szenegáli-francia kettős állampolgárságú csatár a DVTK harmadik nyári igazolása.

A szenegáli-francia kettős állampolgárságú csatár a DVTK harmadik nyári igazolása.Amint arról már beszámoltunk a két szenegáli próbázó közül Mohamadou Seye-től már elköszöntek és az előző szezonban a szlovák másodosztályú FK Bodva csapatát erősítő l’ Imam Seydi-nek maradt esélye, hogy szerződést kapjon a DVTK-tól, ami csütörtökön meg is történt.

A diósgyőri klub hivatalos honlapjának a tájékoztatása szerint l´Imam Seydi-vel 2+1 éves szerződést kötött a DVTK.


Névjegy

l Imam Seydi 1985. augusztus 31-én született. A szenegáli-francia kettős állampolgár 183 cm magas 85 kg súlyú és az FK Bodva együttesétől érkezett. Benczés Miklós erőcsatárként számolhat vele.

Eddigi csapatai:

  • 2010/2011 tavasz FK Bodva (szlovák II.o)
  • 2010/2011 ősz AS Gabés (tunéziai I.o)
  •  2009/2010 Riba Roja FC (spanyol III.o)
  • 2008/2009 FC Bahrein (bahrein II.o.)
  • 2005/2006 FC Mende (francia IV. o)
  • 2004/2005 FC Mende (francia IV.o)

  • Videó Seydi-ről:


    Miskolc, Diósgyőr - A DVTK labdarúgó csapata közönségtalálkozót szervez az NB I-es bajnoki rajt előtt. Az ankéton a tervek szerint az új igazolások közül, Francisco Gallrado és Farkas Balázs, míg a csapat további két meghatározó játékosa, José Luque és George Menougong is részt vesz. A péntek esti programon Benczés Miklós vezetőedző mellett, a klub új marketing igazgatójával, Körmöndi Zoltánnal is találkozhatnak a szurkolók.

    A DVTK este háromgólos vereséget szenvedett osztrák riválisától.

    A Bükfürdőn edzőtáborozó Diósgyőri VTK-hoz érkezett két szenegáli játékos közül már csak az egyiküknek van esélye, hogy a Diósgyőr játékosa legyen.

    Két új játékos is csatlakozott a Bükfürdőn edzőtáborozó Diósgyőri VTK NB I-es labdarúgócsapatához. 

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!