Labdarúgó NB I – Egy félidő alatt elintézte a Diósgyőrt a Ferencvárost

Budapest, 2015. július 26. A ferencvárosi Leandro (j), miután gólt szerzett az OTP Liga 2. fordulójában játszott Ferencváros - Diósgyőri VTK bajnoki labdarúgó mérkőzésen a Groupama Arénában 2015. július 26-án.
Budapest, 2015. július 26. A ferencvárosi Leandro (j), miután gólt szerzett az OTP Liga 2. fordulójában játszott Ferencváros - Diósgyőri VTK bajnoki labdarúgó mérkőzésen a Groupama Arénában 2015. július 26-án. - © MTI Fotó: Illyés Tibor
Budapest, 2015. július 26., vasárnap (MTI) – A Ferencváros hazai pályán magabiztos, 3-1-es győzelmet aratott a Diósgyőr felett a labdarúgó OTP Bank Liga 2. fordulójának vasárnapi játéknapján, így százszázalékos maradt.

Thomas Doll együttese sorozatban 22. bajnoki mérkőzésén nem kapott ki, legutóbb tavaly októberben, éppen a Diósgyőr otthonában szenvedett vereséget az élvonalban.

OTP Bank Liga, 2. forduló:

Ferencváros-Diósgyőri VTK 3-1 (3-0)

Groupama Aréna, 6027 néző, v.: Farkas Á.

gólszerzők: Nalepa (4.), Leandro (23.), Böde (31.), illetve Barczi (54.)
sárga lap: Nalepa (76.), illetve Egerszegi (27.), Grumic (41.), Lipták (87.), Okuka (89.)

Ferencváros:

Dibusz – Dilaver, Nalepa, Gyömbér, Leandro – Somalia, Gera – Varga R.(Sesták, 63.), Hajnal (Nagy Á., 63.), Lamah – Böde (Nagy D., 82.)

Diósgyőri VTK:

Antal – Okuka, Lipták, Husic, Kovács G. – Németh M., Egerszegi (Takács T., 72.), Koman, Kitl, Nikházi (Barczi, a szünetben) – Grumic

A Ferencváros játékosain az első pillanattól kezdve lehetett érezni, hogy szeretnék kiengesztelni szurkolóikat a bosnyák Zeljeznicar elleni Európa Liga-búcsút követően. A zöld-fehérek szinte azonnal kapujához szegezték a Diósgyőrt és három gólt szerezve gyakorlatilag fél óra alatt eldöntötték az összecsapást.

A fordulást követően gyorsan szépített a vendégcsapat, ráadásul a hazaiak kissé könnyelműbbé váltak hátul, ezt kis híján kihasználták a diósgyőriek, de Grumic ordító helyzetben fölé lőtt. A folytatásban újra a Ferencváros akarata érvényesült, de nem tudta növelni előnyét, így az eredmény már nem változott.

– MTI –
hirdetés


hirdet�s