Labdarúgó NB I – Döntetlent játszott az Újpest a Mezőkövesddel

Kecskemét – A Mezőkövesd 1-1-es döntetlent ért el Kecskeméten az Újpest ellen a labdarúgó OTP Bank Liga 17. fordulójában, szombaton.

A fővárosi lila-fehérek a Szusza Ferenc Stadion felújítása miatt játsszák hazai meccseiket Kecskeméten.

A pontosztozkodás azt is jelenti, hogy az Újpest immár sorozatban kilenc, a Mezőkövesd pedig egymás után hét találkozón nem talált legyőzőre.

OTP Bank Liga, 17. forduló:

Újpest FC – Mezőkövesd-Zsóry FC 1-1 (0-0)

Kecskemét, 700 néző, v: Andó-Szabó

gólszerzők: Andric (51., 11-esből), illetve Pauljevic (55.)
sárga lap: Windecker (42.), illetve Pauljevic (62.), Tujvel (91.)

Újpest:

Banai – Heris, Windecker, Kecskés, Mohl – Cseke, Bardhi (Nagy T., 69.) – Balázs B., Balogh, Andric – Lázok (Perovic, 69.)

Mezőkövesd:

Tujvel – Vági, Hudák, Szeles, Gohér – Mevongou – Kink (Tóth, 79.), Molnár (Vosahlik, 87.), Hegedűs (Bacelic-Grgic, 54.), Pauljevic – Strestík

Az első félidő összességében kiegyenlített játékot hozott, valamivel mégis veszélyesebbnek tűnt a Mezőkövesd, amely egy lesgólig ugyan eljutott, de a vezetést a sok helyzete ellenére nem sikerült megszereznie. Az Újpest kevésbé tudott kezdeményezni, lehetőség így is adódott a lila-fehér csapat előtt, de a szünetben 0-0 állt az eredményjelzőn.

Fordulás után hamar tizenegyeshez jutott az Újpest, a büntető pedig Andric magabiztosan értékesítette. Nem kellett azonban sokat várni a vendégek válaszára, négy perc telt el ugyanis, amikor Pauljevic egyenlített. Bár a lefújásig még mindkét együttesnek voltak gólszerzési lehetőségei, a kapuba találni egyiknek sem sikerült.

– MTI –További hírek a Sport kategóriából

Sporthírek