Labdarúgó NB I – Döntetlent játszott a Honvéd a Haladással Sopronban

Sopron – A Haladás 1-1-es döntetlent játszott a Budapest Honvéddal Sopronban, a labdarúgó OTP Bank Liga harmadik fordulójának szombati játéknapján.

A szombathelyi csapat három mérkőzés után is nyeretlen.

OTP Bank Liga, 3. forduló:

Swietelsky Haladás-Budapest Honvéd 1-1 (0-0)

Sopron, 1187 néző, v.: Vad II

gólszerzők: Hajdú Á. (74., öngól), illetve Bosnjak (76., öngól)

sárga lap: Iszlai (14.), illetve Hidi (4.), Nagy G. (90.)

Haladás:

Király – Polgár, S. Wils, Jagodics, Bosnjak – Iszlai, Overgoor (Williams, 69.), Rácz B. – Gaál (Kovács L. 78.), Ars (Németh, a szünetben), Halmosi

Honvéd:

Horváth A. – Botka (Baráth, 63.), Lovric, Bobál D., Hajdú Á. – Gazdag, Kamber, Hidi (Nagy G., 52.) – Koszta, Eppel (Vernes, 80.), Holender


A Haladás kezdte aktívabban a mérkőzést, de nagy helyzetet nem tudott kialakítani, majd negyedóra elteltével már jórészt a mezőnyben folyt a játék. Ebben a szakaszban sok volt a pontatlan átadás és a szabálytalanság, a lendület és a ritmusváltás viszont hiányzott mindkét csapat játékából.
A szünet után a szombathelyi csapat igyekezett inkább támadásokat vezetni, és szűk félóra elteltével egy szép akció végén megszerezte a vezetést. Nem sokáig örülhetett azonban, mert a Honvéd gyorsan egyenlített. Mindkét találat öngól volt.
Az utolsó pillanatban a Haladás kiharcolhatta volna a győzelmet, de kimaradt Kovács Lóránt nagy helyzete, így egy-egy ponttal gazdagodott a két csapat.