Labdarúgó NB I – Döntetlen az FTC-Győr rangadón

Akt.:
Takács Ákos (b) ésVladimir Djordjevics (b2) a Győr játékosai és a Ferencváros labdarúgója Somalia (b3) a labdarúgó OTP Bank Liga 12. fordulójában játszott Ferencváros-Győri ETO FC mérkőzésen az Albert Flórián Stadionban 2012. október 28-án
Takács Ákos (b) ésVladimir Djordjevics (b2) a Győr játékosai és a Ferencváros labdarúgója Somalia (b3) a labdarúgó OTP Bank Liga 12. fordulójában játszott Ferencváros-Győri ETO FC mérkőzésen az Albert Flórián Stadionban 2012. október 28-án - © Fotó: Beliczay László
Budapest, 2012. október 28., vasárnap (MTI) – A Ferencváros hazai környezetben 1-1-es döntetlent játszott a listavezető Győr együttesével a labdarúgó OTP Bank Liga 12. fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén.

A fővárosiak ezzel hét találkozó óta veretlenek, míg a győriek a második forduló óta nem találtak legyőzőre.

OTP Bank Liga, 12. forduló:
Ferencváros-Győri ETO FC 1-1 (0-1)
———————————-
Albert Stadion, 4500 néző, v.: Bognár
gólszerzők: Alempijevic (63.), illetve Varga R. (7.)
sárga lap: Alempijevic (69.), illetve Dinjar (56.), Djordjevic (69.)

Ferencváros:
————
Jova – Alempijevic, Besic, Otten, Jovanovic – Jenner (Cukic, 78.), Gyömbér, Józsi (Máté, 92.), Ionescu – Somália, Peric (Böde, a félidőben)

Győri ETO FC:
————-
Stevanovic – Svec, Djordjevic, Takács Á., Dinjar – Trajkovic (Dina, a félidőben), Kamber, Pátkai – Koltai (Andric, 55.), Strestík (Dudás, 73.), Varga R.

Az első félidőt gyakorlatilag végigtámadta a Ferencváros, ennek ellenére a vendégek vezetésével térhettek pihenőre a csapatok, ugyanis Jovanovic nagy hibájából Varga már a hetedik percben gólt szerzett.
A játék képe a fordulást követően sem változott, ám ezúttal már összejött az egyenlítés a zöld-fehéreknek, Alempijevic volt eredményes a 63. percben. A folytatásban is inkább a ferencvárosiak akarata érvényesült, de újabb gól már nem esett, így maradt a döntetlen.

– MTI – Sporthírek