Labdarúgó NB I – Családi nap Diósgyőrben szombaton

Akt.:
Illusztráció - Családi nap Diósgyőrben szombaton
Illusztráció - Családi nap Diósgyőrben szombaton
Miskolc, 2012. május 7., hétfő (MTI) – Dudás Hunor ügyvezető igazgató szerint kuriózum számba menő eseményt szervez szombaton a diósgyőri labdarúgóklub, amely – a Sport Televízióval karöltve – megrendezi Családi napját.

“A DVTK több, mint egy futballcsapat, egy közösség, amelynek tagjai szoros kapcsolatban állnak egymással. Hagyományt akarunk teremteni, mostantól minden évben egy alkalommal lehetőséget szeretnénk biztosítani, hogy a játékosok, a szurkolók, a szponzorok, a szakemberek, az érdeklődők találkozhassanak és kötetlen formában cseréljenek véleményt” – mondta a sportvezető a hétfői sajtótájékoztatón.

Körmöndi Zoltán marketingigazgató elmondta, hogy műfüves kispályán bajnokságot szerveznek, és ugyanott rendezik majd meg a kisorsolt szurkolóknak a DVTK-menedzsment és a Sport Tv munkatársai elleni mérkőzését. Hozzátette, lesz főzőverseny, és a DVTK road-show miskolci állomása is sok érdekességet ígér. A T-Dance táncosok bemutatója után a Grand Up produkciója következik, a kora esti órákban pedig három együttes is koncertet ad.

A szurkolók 10 és 12 óra között találkozhatnak a játékosokkal, de az eseményen részt vesz Szentes Lázár szakmai igazgató is, aki jelenleg ellátja az NB I-es alakulat megbízott vezetőedzői feladatait.

A szervezők gondolnak az idősebbekre, és a nagyon fiatalokra is, ugyanis sort kerítenek vöröskeresztes szűrővizsgálatokra, lesz bőranalízis, tanácsadás, wellness-ital kóstolás, óriáscsúszda, ugrálóvár és foglalkoztató sátrat is felállítanak. A programok délelőtt 9 órakor kezdődnek, a zárásra este fél tíztől kerül sor tűzijátékkal.

– MTI –Sporthírek