Labdarúgó NB I – Csak egy pontot szerzett a Videoton

Felcsút/Mezőkövesd – A Videoton döntetlent játszott a Mezőkövesddel szombaton a labdarúgó OTP Bank Liga 27. fordulójában.

A székesfehérváriak – akik a hétközi fordulóban kerültek vissza az élre – ezzel visszacsúsztak a második helyre, mivel a Budapest Honvéd begyűjtötte a három pontot a Pakssal szemben.

OTP Bank Liga, 27. forduló:

Videoton FC-Mezőkövesd Zsóry FC 1-1 (1-1)

Felcsút, 1400 néző, v.: Solymosi

gólszerző: Suljic (25.), illetve Molnár (27.)
sárga lap: Fiola (68.), Juhász (74.), illetve Hudák (7.), Gohér (59.), Bacelic-Grgic (74.), Szeles (81.), Egerszegi (83.)

Videoton:

Kovácsik – Nego, Juhász, Vinícius, Fiola – Hadzic (Géresi, a szünetben), Varga, Szolnoki (Pátkai, 69.), Suljic (Bódi, 90.) – Maric, Scepovic

Mezőkövesd:

Tujvel – Vági, Hudák, Szeles, Gohér – Tóth B. (Bacelic-Grgic, 72.), Egerszegi – Pauljevic, Sós (Baracskai, 54.), Molnár G. – Strestík (Diallo, 87.)

Többnyire a Videoton birtokolta a labdát az első félidőben, de a vendégek is többször eljutottak a hazai kapuig. A játékrész közepén gyors gólváltás történt, mindkét találatot szépen felépített akció előzte meg. A folytatásban a Videoton beszorította a Mezőkövesdet, de csak kapufáig jutott, újabb gólt nem tudott szerezni.

A második félidőben fokozódott a hazai nyomás, ugyanakkor a székesfehérváriak nem voltak elég gyorsak és pontosak, illetve kiszámíthatóan támadtak, így nem tudták feltörni a vendégek stabil védelmét.

– MTI –