Labdarúgó NB I – Békéscsabán szerezte meg első pontjait a Vasas

Békéscsaba, 2015. augusztus 8., szombat (MTI) – Az élvonalba most feljutott csapatok mérkőzését a Vasas 2-0-ra nyerte meg a Békéscsaba vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 4. fordulójának szombati játéknapján.

A fővárosi együttes ezzel megszerezte első pontjait a szezonban, míg a békéscsabaiak továbbra is pont nélkül a tabella utolsó helyén állnak.

OTP Bank Liga, 4. forduló:

Békéscsaba 1912 Előre-Vasas 0-2 (0-0)

Békéscsaba, 3000 néző, v.: Szabó Zs.

gólszerzők: Remili (52.), Novák (57.)
sárga lap: Spitzmüller (44.), Borbély (61., 86.), Piermayr (68.), Calvente Criado (71.), illetve Debreceni (12.), Lázok (19.), Berecz (69.)
piros lap: Borbély (86.)

Békéscsaba:

Mursits – Koszó, Fehér Zs., Piermayr, Juhász (Kertész 62.) – Calvente Criado, Borbély, Spitzmüller, Laczkó, Viczián (Szalai 28.) – Szilágyi (Korudzsijev 78.)

Vasas:

Nagy G. – Pajovic, Grúz (Görgényi 79.), Debreceni, Hangya – Vida, Adamovic, Berecz, Lázok (Gál 92.) – Remili, Novák (Murka 91.)

Az első félidőben a vendégek uralták a találkozót, amelynek az elején kapufát is rúgtak, a bátor támadójáték azonban nem eredményezett gólt a nyitó 45 percben. A hazai támadásokban jóval kevesebb volt a veszély, ráadásul a békéscsabaiak dolgát nehezítette, hogy a játékrész közepén kényszerűségből cserélniük is kellett.

A szünet után hasonló mederben folytatódott a mérkőzés, ám ezúttal a Vasas gyorsan gólt tudott szerezni, sőt, a félidő elején öt percen belül kétszer is eredményes volt, s ezzel tulajdonképpen eldöntötte a három pont sorsát.

A hazaiak ugyan a folytatásban mindent megtettek a gólszerzésért, ám a Vasas biztosan őrizte előnyét, s begyűjtötte első pontjait.

– MTI –
hirdetés


hirdet�s